Nailart – Do It Again

Wist je dat als je geen topcoat over een stempel doet, de stempel langzaamaan vervaagt? Ik had er geen seconde aan gedacht dat ik er geen topcoat over had gedaan dat ik de volgende dag na douchen bijna alleen de gradient nog maar overhad. Hmm.. jammer, maar nu had ik wel weer een gradient waar ik iets mee kon doen.
De gradient waar ik mee begon bestaat uit vier kleuren. Vier mooie zomerse kleuren van Yes Love. Ik vind de lakken heel fijn, want een gradient ermee maken ging supermakkelijk. De kleuren liepen makkelijk over.

Deze 4 kleuren heb ik gebruikt voor de gradient: W865, F21, T6, W33.

Dit keer pakte ik geen imageplate, maar een kwastje en wat witte lak en ik ging aan het tekenen. Ik kwam geheel onverwacht uit bij chevrons. Ik wilde niet alles met chevrons bedekken, maar maakte eerst streepjes voor ‘vakjes’.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie gradient! Mooi gedaan.
  Mirjam recently posted…Swatch: Maybelline Super Stay Uptown BlueMy Profile

 2. Reply

  Super mooi weer! Lekker zomerse kleurtjes ook.
  Nicole recently posted…P2 Sheer Glam LipstickMy Profile

 3. Reply

  Vrolijke nailart!
  Sofie recently posted…Ik ben terug van weggeweest!My Profile

 4. Reply

  Mooi! Ik vind de kleuren ook erg tof!

 5. Reply

  Wauw, echt prachtig!
  Fabienne recently posted…FAVORIET: Lady Speed Stick Wild FreesiaMy Profile

 6. Reply

  zo pretty πŸ˜€
  femketje recently posted…NOTD 21/3; Dark Mermaid.My Profile

 7. Reply

  Wauw, hij is weer geweldig vrolijk om naar te kijken …
  Petra recently posted…Plog: Lente kolder!…My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge