Nailart – De Mouw Van Sinterklaas

De mouw? Het kinderliedje gaat inderdaad iets anders, maar ik was laatst foto’s aan het zoeken van sinterklaas om inspiratie op te doen voor een nailart die een keer niet goud en rood is. En toen zag ik zijn mouw.


Ik wilde de nailart alleen paars een wit houden, maar uiteindelijk vond ik dat wel heel saai. Het paars en het wit komt trouwens van het gewaad wat sinterklaas aan heeft. Als je naar z’n mouwen kijkt zijn die paars met daaronder wit kant. Dus ik pakte m’n bridal plate erbij en stempelde er een in wit over het paars. De paarse lak is trouwens OPI Bouquet of Violets en wit is Sinful Colors Snow Me White.

Alleen maar paars vond ik en beetje saai. Ik lakte een nagel rood en deed erover een rode glitterlak. Ik wachtte even voor alles droog was een ging met striping tape aan de slag. De tape moet je goed aandrukken en er dan overheen lakken. Snel de tape weg halen en bij de kruisende delen onthouden welke boven zit en welke je dus eerder weg moet halen.Β More about Lin

Comments

  1. Reply

    Alweer echt zo een leuke nailart. Jij bent er zo goed in!
    Nicole recently posted…MAC Mineralize Skinfinish Soft & GentleMy Profile

  2. Reply

    gaaf bedacht πŸ˜€ die paarse tint is wel echt gorgeous!
    femketje recently posted…NOTD – Fire Flakie.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge