Nailart || Cookies and Foil

Sommige nailarts vind ik zo tof, maar ik heb echt geen idee hoe ik ze moet noemen. Zo ook met deze. Geen idee wat het moet voorstellen. Ik vind het effect heel tof.

Ik begon met een peachy kleur. En dan wel mijn favoriete peachy kleur; Illamasqua Purity. Eรฉn laagje en daarna begon ik met de gradient. Ik wilde een gradient maken van peachy naar holo roze. En dat was lang niet zo makkelijk als ik dacht.


Ik gebruikte Nfu Oh 64 als tweede kleur. En vanwege de holodeeltjes werd het tricky. De overgang werd niet mooi, maar een soort troebel. Na een paar laagjes kwam ik er dus achter dat dat eigenlijk alleen is als de lak nog nat is. Wanneer het opdroogt dat helemaal niet te zien is, en wel mooi mengt. Wel zijn holo’s niet zo handig om dekkend te krijgen via het sponsje. Op mijn ringvinger trok het hier en daar helemaal weg. Dat heb ik met de gouden lak gewoon opgelost.


De gouden lak is NYC Gold Metal Jacket. Die dekt met 1 laagje. Zeker over andere lak heen. Wat ik gedaan heb is het kwastje gewoon heeeel goed afvegen. Dat je denkt ‘hier zit toch geen lak meer op!’. En dan over je nagel lakken. Dat beetje lak wat nog wel in het kwastje zit zal dan heel verdeeld over je nagel komen. Door dat een aantal keer te doen krijg je een soort crackle effect. Dat je tussen de lak streepjes door de gradient kan zien.

Gelukkig was er zon zodat je de holografische deeltjes aan de onderkant kan zien. Wat vind jij van het grungy effect?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wel apart hoor! Maar zou het zelf niet zo snel doen!

 2. Reply

  Ziet er gaaf uit, lekker apart.
  Liefs, xxx

 3. Reply

  apart effect maar wel gaaf ๐Ÿ˜€

 4. Reply

  wat een apart maar mooi lakje!

 5. Reply

  Wat een grappig effect!

 6. Reply

  Wat een mooi effect, leuk zoals je van alles probeert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge