Nailart – Chrome Chevrons

Ik wilde al een tijdje chevrons freehanden en daar kwam maar steeds niet van. Ik wist niet wat voor basis ik moest gebruiken en daar heb ik een hele tijd over na gedacht. Laatst begon ik aan een gradient. Geen horizontale, maar een verticale en toen bedacht ik me dat dat juist veel beter zou zijn omdat je tussen de chevrons door de gradient nog zou kunnen zien.

Hier een foto van na het maken van de gradient. Yep a total mess.Dit blijft er over als ik de plakband weghaal. Nog noppes opgeruimd, dat kwam daarna pas. Ook even om te laten zien dat het bij mij ook niet in één keer allemaal netjes is. Maar zo zie je wel goed hoe de gradient eruit ziet zonder chevrons. Ik begon met een basis van NYC Blue Sky – die gek genoeg meer groen is dan raindrops-. Daaroverheen maakte ik een gradient samen met Illamasqua Purity. Jep, maar twee kleuren. Nu mn nagels wat korter zijn wilde ik het niet te druk maken.

Hoe ik de chevrons gemaakt heb?
De zilveren kleur die je gezien is OPI Push And Shove. Ik gebruik een dun kwastje en daarmee heb ik een kleine V bij mn nagelriemen gemaakt. Daarna maakte ik ereen W van. Het is niet heel netjes, maar dat ligt ook een beetje aan Push and Shove. Je ziet bijna elk veegje met mn kwastje wel zitten. Volgende keer een andere metallic lak gebruiken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind de combinatie echt super gaaf!

 2. Reply

  Ziet er echt gaaf uit! Mooi gedaan.

 3. Reply

  Heel leuke combi! Jammer dat het lakje van Opi zo duidelijk te strepen laat zien.

 4. Reply

  Wat gaaf!
  Liefs, xxx

 5. Reply

  Heel tof gedaan!

 6. Reply

  Wauw! Wat een prachtige nailart en hele mooi duidelijke fotos! Deze wil ik ook zeker weten eens proberen!

 7. Reply

  Gorgeous gradient! ♥

 8. Reply

  Wauw wat mooi!

 9. Reply

  Mooi gedaan! Zeker ook met een gradiënt ondergrond! Wel jammer dat Push and Shove niet heel praktisch is bij het maken van nail arts.

 10. Reply

  Wat ontzettend gaaf gedaan. De gradient alleen al vind ik super mooi!

 11. Reply

  Knap gedaan en de kleurcombinatie is echt prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge