Nailart || Candy Zebra

Het werd wel weer eens tijd voor een leuke gradient. Ik besloot vier nieuwe nagellakken te gebruiken. Een vrolijke felgekleurde nailart om te vieren dat de lente echt begonnen is.Ik begon met een witte basis. Ik gebruikte mijn nieuwe Misslyn lak. Verder gebruikte ik:
* Essence – Electric Blue
* P2 – Artful
* P2 – Summer To Go
* China Glaze – Dance Baby

Over de gradient bracht ik een laagje van deze mooie Miss Sporty Sparkle Touch aan. Er zitten blauwe glitters in en holografische glitters. Kijk voor die holografische glitters ook eens naar de allerlaatste foto. Ik hou van gradients mΓ©t glitters erover, maar ik wilde het niet alleen daarbij laten. Ik kwam laatst een leuke zebra nailart tegen en wilde hetzelfde ook nog eens doen. Ik ging aan de slag met een striper.

Ik ben nog niet zo heel goed met de zebra streepjes maken, maar ik vind het resultaat wel heel leuk geworden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, lekker kleurrijk!

 2. Reply

  Wowww , supergave nail art !!!!

 3. Reply

  Ziet er echt vrolijk uit zeg πŸ™‚

 4. Reply

  Echt een leuke nail art! Die glitters maken het ook echt af πŸ™‚

 5. Reply

  super gaaf met die zebra print πŸ˜€

 6. Reply

  Wat gaaf..!! Vooral met die glitters erop πŸ™‚

 7. Reply

  Super mooi!

 8. Reply

  Echt heel erg leuk! Super gaaf met die zebra print!

 9. Reply

  Hij is leuk geworden πŸ™‚

 10. Reply

  Ze zijn echt om op te vreten zo zoet! Ik hou ervan!

 11. Reply

  heel mooi gedaan. Ik denk, dat ik de zebra t leukst vind

 12. Reply

  Vrolijk, zomers en zo mooi!

 13. Reply

  Heel gaaf!!! Vind zonder strepen, alleen met glitters het mooist! Maar eigenlijk zijn alle varianten even mooi <3 Super netjes gedaan πŸ™‚

 14. Reply

  Deze ziet er echt gaaf uit!

 15. Reply

  Wauwie,, ben weer verliefd. Super gaaf dit, Heb je toevallig online staan hoe je dit precies doet?? Liefs

 16. Reply

  Mooie combinatie πŸ˜€ !

 17. Reply

  Ontzettend vrolijk!

 18. Reply

  Heel erg leuk!

 19. Reply

  Mooi en zomers!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge