Nailart – Candy Stripes

Ik vind stempel nailart er vaak heel mooi uitzien, maar ik ben er zelf nog niet heel goed in. Enige manier waarop dat beter wordt is als ik het blijf oefenen.


Ik begon met een gradient. Niet een van boven naar beneden, maar een dobbelsteengradient. Nuja, zo noem ik het. In elke hoek een andere kleur. Ik gebruikte Catrice Earnie and Birdy, Burning Down The Arena, Sally Hansen Jaded en Sinful Colours Pink Forever.

Voor een beetje variatie heb ik op twee nagels het sponsje  180* gedraaid.

Ik wilde graag stempelen. Ik pakte een van mijn nieuwe imageplates erbij. MoYou Fashionista plate 4 is dit. Het stempelen vind ik leuk, maar nogsteeds moeilijk. Niet elke keer dat ik stempel krijg ik het mooi op het rubber en soms krijg ik maar de helft op mijn nagel. Zo zie je op mijn wijsvinger dat er een randje ontbreekt. No like! Maar na 20x stempelen heb ik niet zo veel zin meer om nog een nagel overnieuw te doen.


Deze matte topcoat kocht ik bij de primark en lag al een hele tijd in mn lade om nog te proberen. Ik hou van matte lak. Ik vind het meestal een leuk effect geven. Zo ook bij deze nailart.

De lak zelf is heel dik en stinkt een beetje. Je moet snel lakken anders krijg je een beetje streepjes.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat mooi! Lekker vrolijk!
  Mandy recently posted…Review | 4x 2B productenMy Profile

 2. Reply

  wat mooi, hier kreeg ik echt een beetje een zomergevoel van , leuk!
  Petra recently posted…De vergelijking: HaarborstelsMy Profile

 3. Reply

  Misschien helpt de stempel over je nagel rollen? En ‘buffer’ je stempel even met een vijl 😉
  NailTalk recently posted…Revlon – 030 IntrigueMy Profile

 4. Reply

  Oh vind je nail art ERG mooi! Perfecte gradient weer, prachtig!!
  NailTalk recently posted…Revlon – 030 IntrigueMy Profile

 5. Reply

  Wat een leuk effect, die gradient en combinatie met de stempel 🙂 Niet al te moeilijk te maken (dat bedoel ik niet stom, maar gewoon dat het me haalbaar lijkt om het zelf na te maken) maar desondanks erg mooi! Overigens heb ik ook vaak met image plates dat de stempel te klein is voor mijn (lange) nagels.
  Mandy recently posted…Sleek blush – Rose GoldMy Profile

 6. Reply

  Weer een hele gave nailart! Zelfs zonder de streepjes is ie al mooi!
  Amelie recently posted…Review: Catrice VISIONairy Multicolour Highlighter 01 Luminous IllusionMy Profile

 7. Reply

  Mooi gedaan en lekker vrolijk op deze donkere dag.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Pretty Snowflakes nail artMy Profile

 8. Reply

  Wat heb je een mooie gradiënt op je nagels gemaakt, echt super. Mooie stempel, ik vind het er echt niet slecht uit zien. Vind het een mooie combinatie, al vind ik zelf glans iets mooier, al begin ik mat steeds meer te waarderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge