Nailart – Bunny Hops and Carrot Dreams

Pasen staat zo ongeveer gelijk aan pasteltinten. Vooral aan het begin van de lente maak ik weer eens een regenboogpastelgradient en ook dit jaar wilde ik er een maken. Laatst bestelde ik een aantal imageplates met erop onderandere paaseieren en konijntjes dus die wilde ik uitproberen.


De regenboogpastelgradient (3x woordwaarde?) lukte prima. Ik gebruikte Catrice Birdy and Earnie, Catrice Peaches and Cream, Koh Pretty Pink, Essence A Whisper Of Spring, NYC Raindrop en Essence Play With My Mint. Best veel kleuren op een klein sponsje. Het paste maar net. Peaches and Cream, de oranje lak, neemt een beetje de overhand, maar verder vind ik de gradient erg leuk gelukt.

Ik gebruikte ik Bundle Monster imageplate H10. Ik vond de plate er leuk uitzien, maar eigenlijk helemaal niet fijn werken. De stempels pakten ook niet helemaal goed op, kijk maar bij de bloemetjes. Ik wilde een superschattige nailart maken met konijntjes, maar dat vin dik niet helemaal gelukt. Dit is zo’n nailart waarbij ik stempelen niets vond toevoegen. Of ben ik nu te hard voor mezelf?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    aaahw cute ;D
    femketje recently posted…Look – Soft Roses & A Bang!My Profile

  2. Reply

    Super mooie nail art!
    Nicole recently posted…Update Time: Taking A Short BreakMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge