Nailart: Braided Nails

Ik heb laatst weer een superleuke nailart voorbij zien komen en die wilde ik ook heel graag maken. De braided nail oftewel de gevlochten nailart. Ik ben er nog niet heel goed in en voor een tweede poging vind ik deze heel goed gelukt. Mijn eerste poging heb ik alleen op instagram laten zien. Ik vind het een hele leuke nailart en ik ben alleen zo stom geweest om er maar 1 foto van te maken >.>

Voor deze nailart gebruikte ik China Glaze Lemon Fizz, Illamasqua Jo’mina en Illamasqua Purity en als topcoat China Glaze Fairy Dust. Willen jullie van deze nailart een tutorial zien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel gaaf! Ik denk dat een tutorial wel erg tof zal zijn ja πŸ™‚

 2. Reply

  Ik heb de turorial van cutepolish maar op de site vanlauren conrad staat er oom een makkelijkere.

  Xoxo

 3. Reply

  Oh wat leuk dat ziet er echt mooi uit! Een tutorial zou ik wel graag willen zien πŸ™‚

 4. Reply

  Wauw super leuk idee ! =D

 5. Reply

  super cute resultaat πŸ˜€

 6. Reply

  oeee van deze zou k heel graag een tutorial willen zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge