Nailart || Blue Stripes

Het werd wel weer tijd voor een leuke gradient. Ik pakte een aantal lakken en ging aan de slag. Striping tape, glitter, rhinestones. Kijk mee hoe ik deze gemaakt heb.

Wat heb ik gebruikt voor deze nailart?

* NYC Raindrop
* Essie Butler Please
* A-England Tristam* China Glaze Fairy Dust

Als eerste heb ik mijn nagels lichtblauw gelakt. Als dit goed gedroogt is (bijvoorbeeld met een sneldrogende topcoat) kan je tape aanbrengen. Ik heb op elke nagel in het midden een stuk striping tape geplakt.

Plakband zou ik eerst op je hand plakken om het minder plakkerig te maken. Ik heb de plakband eerst aan de bovenkant van mijn nagelriemen geplakt en daarna zo recht mogelijk op mijn nagels.

Met Raindrop, Butler Please en Tristam heb ik een gradient gemaakt. De plakband moet je zo snel mogelijk eraf halen. Wel voorzichtig dat je je natte lak niet beschadigd. Als je de plakband pas later eraf haalt, trek je nagellakdraadjes.

Als de plakband en tape eraf is, kan er een laagje glitterlak overheen. Zo maak je randjes ook glad. zelf heb ik er nog een laagje sneldrogende topcoat overheen gedaan en daarin de rhinestone geplaatst.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, echt supermooi gedaan dit!

 2. Reply

  Wow! Dit heb je echt prachtig gedaan. Ook dat je er opkomt om het te doen, ik zou dat nooit kunnen.

 3. Reply

  Super pretty zeg!

 4. Reply

  Wat een super mooie nailart πŸ™‚

 5. Reply

  Wat ziet dit er onwijs pretty uit! Erg mooi gedaan!

 6. Reply

  Wauw, enorm mooi zeg!

  β™₯

 7. Reply

  Heel erg mooi dit!!

 8. Reply

  wow gaaf gedaan! Leuk zo met die strass steentjes in het midden!

 9. Reply

  Wauw weer super gaaf!!

 10. Reply

  Ziet er mooi uit !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge