Nailart – Blue Monarch

Ik kan allemaal patroontjes maken met watermarblen. Ik vind voorzal zigzag erg leuk en misschien wel het makkelijkste. Moelijk blijf toch nog het meest geliefde patroon; de bloemblaadjes. Na dat ik van de week mn watermarble bekertje weer bijvulde vond ik dat ik het wel weer eens kon oefenen. Na een hele middag de mislukte pogingen eraf halen en nieuwe proberen had ik toch een moie hand met blauwe vlindervleugels.

Ik had in mijn gedachte al heel lang geen blauwe nailart meer gemaakt dus ik koos 4 tinten blauw uit die in mijn ogen wel mooi bij elkaar zouden staan. Als je naar mn nagels kijkt lijkt het erop dat ik er maar 2 gebruikt heb, maar als je goed kijkt zie je 4 tinten. Ik gebruikte namelijk Esence Nauti Girl 02 oh captain, my captain!, P2 Working Girl, Sally Hansen Babe Blue en P2 Remember me. Evenwijdige bloemblaadjes tekenen in het water is nog supermoeilijk. Niet altijd gaan alle kringen mooi rond naar buiten toe en heb je dus ook niet even grote blaadjes. Een hele hoop pogingen later….. Want ik denk dat ik elke nagel wel 3 of 4 keer overnieuw heb gedaan.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Erg mooie kleuren heb je gekozen, ik zie er inderdaad vier ;)!
  Mirjam recently posted…Lush: Peeping SantaMy Profile

 2. Reply

  Wauw wat mooi gedaan zeg!
  Nicole recently posted…Yves Rocher Luminelle LipstickMy Profile

 3. Reply

  Wauw mooie kleur blauw!
  Jessica recently posted…Webshops #1 โ€“ Haken enzoMy Profile

 4. Reply

  wauwie ;D
  femketje recently posted…Look โ€“ Organza.My Profile

 5. Reply

  Prachtig! En wat een doorzettingsvermogen ๐Ÿ™‚ Hoelang laat je een nailart zitten? Totdat het niet meer kan hoop ik! Zou met pijn in m’n hart deze verwijderen..
  Natasja recently posted…Pippiโ€™s World! #2 ThuiskomenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge