Nailart – Blue Lotus

Ik heb danwel maar 2 MoYou London plates, maar ik heb wel duidelijk een favoriete stempel. Een design die ik al meerdere malen gebruikt heb in nailarts en onwijs mooi vind. Als ik even niet weet wat voor nailart ik wil maken, maak ik een gradient en stempel ik dit design eroverheen.

null
null

Ik vind het een beetje stom van mezelf dat ik geen foto’s van de gradient zelf heb gemaakt. Het is opzich geen hele bijzondere gradient, maar ik gebruikte 3 kleuren die ik al in een andere nailart gebruik heb. China Glaze – Sweet Hook (lila), China Glaze – For Audrey (turkooise) en China Glaze – Kinetic Candy. Het leek me wel leuk dat mn tips dan lichter zouden zijn.

Hier een foto van de plate die ik heb gebruikt. Ik heb het 5e design gebruikt. Deze liet ik al eerder zien in een nailart die ik maakte voor pasen. Ik heb toen random streepjes kleur als basis gebruikt en er overheen gestempeld met zwart. Ik wilde nu een iets minder hard effect maken en koos voor donkerblauw. Donkerblauw is meestal vrij goed gepigmenteerd en staint ook vaak (helaas), maar is daarom wel een goede lak om mee te stempelen. Ik koos voor OPI – I saw, U Saw, We Saw, Warsaw; een van mijn nieuwste OPI lakken.

null

Ik heb glitters nog op de middenstukjes van de bloemen geplakt. Dat leek me een leuke aanvulling. Later ‘s avonds kwam ik op het idee om er nog een matte topcoat overheen te doen. Ik ben echt onwijs dol op een matte topcoat. Ik vind een hoop nailarts mooier met matte topcoat. Het wordt platter op een bepaalde manier.

null
null

Wat vind jij: Is deze nailart mooier met of zonder matte topcoat?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super mooi! Deze plate heb ik nog niet. Maar vind deze wel heel mooi qua designs. Je hebt er weer iets eigens van gemaakt.

 2. Reply

  Heel mooi!
  Mandy recently posted…Nailart | How To PandaMy Profile

 3. Reply

  Echt heel gaaf! Persoonlijk vind ik deze nailart leuker zonder matte topcoat! Lekker laten glansen. πŸ˜‰
  Mandy recently posted…Swatches Max and More nailpolishes. (Action)My Profile

 4. Reply

  Wat een mooie nailart! Heel gaaf gedaan, mooie kleurencombinatie en wat een prachtige image plate!
  Mirjam recently posted…Zomerse aardbeien nailartMy Profile

 5. Reply

  vind het een onwijs mooie combinatie!

 6. Reply

  Prachtige nail art!
  Lotte recently posted…BEAUTY: beautynieuwtjes – Too FacedMy Profile

 7. Reply

  Hij is echt prachtig!
  Beau recently posted…Rimmel Color Rush lip balmMy Profile

 8. Reply

  super pretty πŸ˜€
  femketje recently posted…Get To Know Femketje; 1-15 Juni 2014.My Profile

 9. Reply

  Wauw dat design is echt mooi! Leuk gemaakt!
  Ilse recently posted…Katten nailartMy Profile

 10. Reply

  Wauw, prachtig!
  Anna recently posted…My Life Besides Blogging | week 24My Profile

 11. Reply

  Alweer zo prachtig, ik vind het met matte topcoat wat mooier denk ik!
  Stella recently posted…NOTD & Review:: Rimmel 60 Seconds “711 Rain Rain Go Away”My Profile

 12. Reply

  Heel erg mooi!
  Isabeau recently posted…NOTD #5My Profile

 13. Reply

  Erg tof! En mat of shiny ik vind het beide een mooi effect geven
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Push & ShoveMy Profile

 14. Reply

  Heel erg mooi gedaan
  Imke recently posted…Da Vinci reinigingszeep voor kwastenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge