Nailart – Blown Away

Ik maakte een gradient en ik had gewoon 3 dagen geen idee wat ik ermee wilde. Een stempel eroverheen? Werd dat niet te standaard? Een andere gradient. Been there, done that. Iets freehanden? Maar wat dan? Iets geometrisch? Iets anders? Ik wist het gewoon echt niet. Op een gegeven moment ben ik met een kwastje en witte lak gaan zitten en dit kwam eruit.

Ik koos een aantal lakken uit. Lichtgeel, oranje, roze, paars en lavendel. Ik koos voor Miss Sporty Clubbing Colours 140, Kiko 359, KOH Pretty Pink 371, Kiko 330ย  en Kiko 338. Bij het maken van de gradient draaide ik mijn sponsje bij elke nagel 180 graden. De gradient gaat dus twee kanten op. Dit vond ik leuker dan alles hetzelfde.

Ik wilde graag iets compleet anders doen. Ken je deze franse nailart blog? Tart of Fraise is een hele bekende en ik wilde ook eens proberen of die swirls die ze maakt zo makkelijk zijn zoals ze dat doet lijken in haar video’s. Ja niet dus. Ik vind het wel leuk geworden, maar nog vrij dik. Of zegmaar gerust, superdik. En dat terwijl mn kwastje echt dun was. Nou gebruikte ik wel gewoon nagellak in plaats van verf, maar toch. Ik ga het wel gewoon vaker oefenen. Toch vind ik het wel leuk geworden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, dit is een van de mooiste nail-arts die ik de afgelopen tijd gezien heb!

 2. Reply

  Heel leuk gedaan!

 3. Reply

  Prachtige nail art !

 4. Reply

  Echt zo mooi! Prachtige mani!

 5. Reply

  Heel erg gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge