Nailart || Blowing Dandelions

Ook al viel er in Groningen sneeuw, zo koud is het nog helemaal niet. Sterker nog, mn crocussen hebben al een kijkje boven de grond genomen. Toch kan ikniet wachten tot het lente is. In de tuin zitten, zonder jas naar buiten. Kom maar op.

Voor deze gradientgebruikte ik drie lakken. China Glaze Dance Baby, P2 Up In The Air en P2 French Sister. Op het eerste gezicht pastel lakken, maar als k de gradient zo bekijk,nvind ik het helemaal niet zo pastel.

De gradient vond ik wat kaal en besloot eroverheen te stempelen. Sommigen zijn er zo handig in, maar daar ben ik er niet een van. De helft van de figuurtjes komt nogsteeds niet heel op mijn stempelkussen, maar ik denk dat dat ook een kwestie van veel doen is. Ik pakte er een aantal imageplates bij en kwam op de konad m20 plate uit met daarop paardenbloemen. Volgens mij zat op dezelfde plate ook een soort bloesem die ik ergems wel vond lijken op de pluisjes als je een paardebloem uitblast. Met glitters heb ik de boel nog een beetje aangevuld. E witte glitterlak van Yes Love en de holo glitters uit de supergeroes collectie heb ik tussen de stempels gedept.

Overigens. Ik baalde laatst enorm dat mn kleancolor stripers zo dik als stoop waren geworden. Ik kon er echt niets meer mee. Maar voor stempelen zijn ze perfect. De witte is zo gloopy dat die een plopgeluid maakt als ik het kwastje eruit haal. Best jammer. Aan de andere kant kan ik em zo nog wel gebruiken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Lin, ik kon het ook niet stempelen… Idd oefenen. Maar ik vind het toch heel mooi geworden!

 2. Reply

  aww super pretty πŸ˜€

 3. Reply

  Gorgeous <3
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Erg mooi! Ik kon eerst ook niet stempelen maar na vaak oefenen lukte het

 5. Reply

  wauw weer een super mooie nail art

 6. Reply

  Heel mooi, zo’n gradient wil bij mij nooit lukken πŸ™‚

 7. Reply

  Leuk gedaan, ik vind de kleurtjes zo schattig!

 8. Reply

  Heel mooi! En stempelen dat blijft een kunst en oefening ….. πŸ˜‰

 9. Reply

  super cute! mooie kleuren heb je gebruikt

 10. Reply

  Weer een super mooie nail art |!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge