Nailart – Bloomin’

Man, man, man, wat is het zalig weer. Zaterdag begon het al en heb ik lekker in de tuin gezeten. Zondag was nog fantastischer en zijn we lekker het bos in gegaan. Maandag ging het gewoon verder. Dinsdag was het wat kouder, maar ‘s middags hadden we weer zon. Jep, I’m lovin’ it. Lekker buiten zitten met de konijntjes en natuurlijk lekker swatchen buiten.

Gister liet ik de nieuwe silk lakken zien van Barry M. Ik geloof dat er 6 kleuren zijn, maar in de winkel heb 5 gezien. Naast Heather (lila), Meadow (mintgroen), Mist (lichtblauw) zijn er nog drie andere lakken verkrijgbaar; Blossom (lichtroze), Pearl (wit) en Truffle (beige). Ik wilde er een paar en ik heb in mijn achterhoofd gehouden dat ik er een gradient mee wilde maken. Hier kan je ze allemaal vinden.

De lakken dekken pas met drie laagjes en dat vind ik niet zo erg. Ze drogen een heel stuk vlotter dan ik had gedacht. Ik ben gewend dat ik een uur voor slapen gaan best een nailart kan maken, want met sneldrogende topcoat is het toch wel droog voor ik ga slapen. Dat heb ik met deze niet gedaan omdat ik de silky finish wilde bewaren (i failed though) en ik werd niet wakker met dekbedprint in mijn gradient. En dat zegt wat, want ik had vier laagjes op mn nagels.

Voor deze nailart gebruikte ik verder nog Bundle Monster imageplate BM204 gebruikt. Ik weet niet precies wat voor bloemetjes of boompjes het zijn. Of dat het waaiers zijn. ik heb geen idee. Ik vond het op bloemetjes lijken. De witte lak is gewoon MAX white. Ik ben echt heel blij hoe het stempelen ging. Ik krijg de smaak te pakken en ik wil meer full nail stempels! Vraagje trouwens. Moet ik de imageplate ook op de foto zetten in volgende nailart posts?

Heb jij lekker van de zon genoten?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er erg mooi uit!

 2. Reply

  Ohw die witte lak is goed. Dat was de eerste vraag die in mijn hoofd kwam, wat heeft ze gebruikt? Verder een mooie frisse nailart.

 3. Reply

  Heel erg mooi gedaan! Wat een mooie lakes zijn het toch!

 4. Reply

  Echt supermooi! Voor mij zou er geen foto van de imageplate bij hoeven.

 5. Reply

  wauwie πŸ˜€ erg mooi!

 6. Reply

  omgggggggggggg deze is de mooiste die ik tot nu toe gezien heb!

 7. Reply

  Wauw <3
  Super gaaf.
  Liefs, xxx

 8. Reply

  Wow! Wat is dit mooi zeg, echt super.

 9. Reply

  Leuk gedaan, heel subtiel maar heel mooi!

 10. Reply

  wauw wat een gaaf effect en een prachtige kleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge