Nailart || Black and Blue

Het was wel weer eens tijd om mijn glequins uit de kast.. nuja uit de la te halen en er iets mee te doen. Ik had geen idee wat het zou gaan worden, maar shiny sowieso.

Ik begon met een laagje van Max Black. Mijn go to zwarte lak, deze dekt in 1 laagje. Ik zou er wel een basecoat onder doen. Niet perse omdat deze afgeeft, maar omdat de zwarte lak dan gladder opdroogt.

Daarna heb ik op een blaadje wat van de hexagonale glitters gestrooid. Het makkelijkste vind ik zelf om het potje een keer om te keren en daarna het dopje op het blaadje uit te kloppen. Dat is meestal meer dan voldoende glitter.Β  Daarna heb ik mijn dottingtool (maakt echt niet uit welke maat dot het heeft) in de topcoat gedipt en de glitters op mijn nagels geplaatst. Laag topcoat eroverheen en klaar!

De glitters heb ik bij born pretty store gekocht en kan je hier vinden. Voor deze nailart gebruikte ik nummer 5 en 9 (en ik heb 14 ook).

More about Lin

Comments

 1. Reply

  wauwie! love de rosegold glitters er bij!

 2. Reply

  Wauw wat een tof effect!

 3. Reply

  Supermooi gedaan!

 4. Reply

  Gaaf! Ik vind deze combi’s met hexagon glitters altijd super tof!

 5. Reply

  Wederom ontzettend mooi!

 6. Reply

  Wat en mooie combinatie zo! Ziet er erg gaaf uit!

 7. Reply

  Echt een prachtige combinatie! Lijkt me een heel precies werkje, ik zou er zelf het geduld niet voor hebben πŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge