Nailart – Back 2 School

Ik ga zelf niet meer naar school, maar meestal was het rond deze tijd wel weer tijd om boeken op te halen en de eerste college’s te gaan volgen. Ergens mis ik het onwijs, maar ik zou toch niet meer naar school willen.


Als ik aan schooldenk denk ik aan wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Ik was/ben een beta meisje. Formules liggen mij. Ik ben goed in theorie, in dingen uitrekenen. Ik was meestal het enige meisje en dat lag me prima. Ik kan prima zelstandig werken en ook best met jongens opschieten. Nja, tot hun ego kwam opzetten dan.Β Het is geen briljante nailart, maar ik vond het welleuk om alsnog te laten zien

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super leuk gedaan.
  Liefs, xxx
  beautyforgirls recently posted…NYX Blush| TaupeMy Profile

 2. Reply

  Heel erg leuk om te zien….Hij deed mij in eerste instantie een beetje aan een soort delftsblauw denken…
  Petra recently posted…Claire’s mega 3D how to book!..My Profile

 3. Reply

  Leuk gedaan!
  Eilish recently posted…Beauty β™₯ Treacle MoonMy Profile

 4. Reply

  super precies gemaakt zeg πŸ˜€
  femketje recently posted…Sinful Colors – Tokyo Pearl.My Profile

 5. Reply

  Echt zo leuk bedacht!
  Anna recently posted…NOTD | RIMMEL LONDONMy Profile

 6. Reply

  Leuke nail art πŸ™‚
  Bianca recently posted…Tag: Seven sins | Beauty Blogger styleMy Profile

 7. Reply

  Wat een leuke idee, dit is een echt back2 school nailart, vind hem erg leuk.

 8. Reply

  Heel leuk gedaan!
  NailTalk recently posted…China Glaze – The Giver collectieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge