Nailart – Baby It’s Cold Outside

Winter is nu toch echt daar en na kerst heb ik toch wel zin om winterse nailarts te maken. Ik had zin om een watermarble te maken en hier ook een kleine how to. Uiteindelijk is de marble een beetje een fancy ondergrond geworden voor een stempel met glitters. Baby, it’s cold outside.


Hier een kleine fototutorial. Ik begon met 4 lakken. Revlon Indigo Night (99 cent bij de action en perfect voor marblen), Essence NautiGirl 02 Oh Captain, My Captain (niet heel briljant voor marblen, maar deed het), Sinful Colors Blue La La en Paris Memories 234 (een wit die niet supergoed dekt, maar wel goed spreid).

Ik heb foto’s gemaakt van de stappen en dubbel weergegeven. In de bovenste foto zie je een stip en dit is het punt van waarik met bv satรฉprikker begon en in welke richting ik de ‘strepen’ trok. Ik heb zelf de laatste (met 3 punten) alleen op mijn duimen gedaan (en staan niet op de foto). Ik wilde het toch laten zien, want zo krijg je fijnere en meer lijnen in je marble.

De sneeuwvlokken komen van Moyou London Festive Plate 30 en de glitters zijn Essence Effect Nails 01.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat mooi gedaan zeg, ziet er gaaf uit!
  Marloes recently posted…Outfit: Camel ShopperMy Profile

 2. Reply

  Mooie winternailart!! ๐Ÿ˜€
  Jessica recently posted…Project beugel 2.0 โ€“ Eind in zichtMy Profile

 3. Reply

  wat prachtig. Watermarble nail art moet ik nog oefeningen. Ik vind het nog lastig om te maken
  Dhini recently posted…Fashion Friday : Bad hair day muts (gewonnen)My Profile

 4. Reply

  wauwie, love de marble als achtergrond ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…NOTD โ€“ Pink Glitter Ombre.My Profile

 5. Reply

  Wat leuk! Mooi die water marble!
  Ilse recently posted…Nailart SnowmanMy Profile

 6. Reply

  Ontzettend mooi gedaan.
  Love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge