Nailart – Babette

Ik heb helemaal geen inspiratie voor een carnavalsnailart. Geen idee. Slingers? Maskers? Nee, ik laat carnaval op mijn nagels maar zitten. Ik was thee aan het drinken en ik kreeg een idee. Ik drink thee altijd in een mok in plaats van uit een glas en ik heb mokken van Babette. Ik kocht deze mokken bij DE, maar ze zijn inmiddels redelijk uit het assortiment helaas. Ik ben er dol op en ik kon gewoon niet geloven dat ik er nog nooit aan heb gedacht om er nailart van te maken.

Ik heb geloof ik 20 mokken, een theepot en hele stapel ontbijtbordjes. Ik heb helaas geen kommetjes, die mis ik nog wel, maar die zijn helaas niet meer te krijgen. Ik weet dat V&D ook babette servies heeft, maar dat ziet er compleet anders uit. Maar ik wil toch eens kijken of die borden heeft voor avondeten, want ik wil nog nieuwe borden.


De nailart was eigenlijk bijna in het ‘doe maar niet online’ mapje gekomen. Ik vind de nailart niet heel goed gelukt, maar toch ergens wel leuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah ik vind hem heel leuk gelukt! Die mokken en sowieso het servies van Babette is erg leuk en schattig πŸ™‚

 2. Reply

  super leuk gemaakt πŸ˜€

 3. Reply

  Oh ik vind hem super leuk geworden!!

 4. Reply

  Super leuk gemaakt!

 5. Reply

  wat leuk dat je je door die mokken hebt laten inspireren..Ik heb zelf ook 2 van die mokken en ze zijn erg schattig en ik vind duidelijk op je nagels terug te zien dat t van de mokken is.. Mooi gedaan hoor..wat een priegelwerk.

 6. Reply

  Wat een schattige nail art!

 7. Reply

  Oooh wat ontzettend leuk! Mijn favoriet is de liefebees πŸ™‚

 8. Reply

  Dit soort nail-arts vind ik super leuk, schattig gedaan!

 9. Reply

  OOh zo cute!

 10. Reply

  Wauw! Ik ben ook gΓ©k op Babette servies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge