Nailart – All The Little Fishies

Matte Lakken. Ik hou er van. Ik vind de finish erg leuk omdat het toch net wat anders is. Het voelt ook anders. Zachter ofzo. Voor collecties met matte lakken wil ik nog wel eens naar winkels rennen (in hoeverre dat met mijn rug lukt ;)) en zelfs meerdere winkels afgaan. Essence heeft nu meerdere matte lakken in hun assoritment en daar besloot ik een gradient mee te maken.


Nadeel is alleen. Matte lakken mengen niet zo goed als dat gewone lakken dat doen. Blijft altijd een beetje bobbelig. Ik krijg het neit egaal. Normaal zou een topcoat dat probleem verhelpen, maar ja. Ik pak maktte lakken juist vanwege de finish.

Ik besloot niet gelijk te gaan huilen en besloot er overheen te stempelen. Ik wilde eerst ook een matte lak pakken, maar nu bij het schrijven realiseer ik me dat ik de verkeerde blauwe lak heb gepakt. Style Cartel is helemaal niet matte. Al had ik tijdens het stempelen kunnen beweren van wel. Wel dekt deze errug goed en daarom een tip bij het stempelen. Ik zat een beetje met Butler Please in mn hoofd, maar ja, die is een stuk lichter en heb geen ervaring met hoe deze het doet met stempelen.


Geen topcoat gebruikt whatsoever, maar de butsjes zijn in ene nauwelijks meer zichtbaar. Puur omdat je meer naar de details van de visjes kijkt. I like. Misschien dat het onder een bepaalde hoek gewoon net zo zichtbaar is, maar ik vind het gewoon leuk. Als je denkt dat een nailart niet goed gelukt is; gewoon overheen stempelen en niets meer van te zien. Gaat niet bij elke nailart op denk ik, maar is wel een makkelijke oplossing,

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke nailart!
  Mandy recently posted…Demak’Up Detox Challenge + DIY ScrubMy Profile

 2. Reply

  Wat een leuke combinatie! Ik hou ook zo van matte lakken <3
  Squeaky Q recently posted…Squeaky Nails’ Blog Sale 2015My Profile

 3. Reply

  Wauw wat knap gemaakt!
  Jessica recently posted…Gezocht โ€“ Vakantietips voor TsjechiรซMy Profile

 4. Reply

  Ik vind het echt heel erg mooi. Vooral de matte finish!
  Nicole recently posted…Hema Mellow Warm And Worderful Foaming Shower GelMy Profile

 5. Reply

  Wat leuk gemaakt! Mooie kleurencombi!
  Ilse recently posted…Rimmel London- Neon FestMy Profile

 6. Reply

  Wat leuk! Het doet me een beetje denken aan Escher!
  Deborah recently posted…NOTD: Juicy PeachesMy Profile

 7. Reply

  Wat een heerlijk patroon is dit, echt heel erg leuk!
  Petra recently posted…Scrub & Rub….Body Butter, Women only…My Profile

 8. Reply

  Toffe nailart! Zo leuk hoe jij het weet te turnen in iets leuks/moois. Style Cartel heb ik ook!! Gaak gelijk uitproberen ๐Ÿ™‚
  Natasja recently posted…Purple Happiness by NatasMy Profile

 9. Reply

  Wauw! Je hebt nu ook een satin Matt topcoat van Essence, die kun je er later overheen doen, zo kun je met gewone lakken de ombre maken!
  Roan recently posted…Essence, Maybelline, Rimmel & Kiko shoplog!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge