Nailart || Adventure Time

Een tijdje geleden maakte een vriendin deze nailart van Adventure Time. Door haar raakte ik ook fan van Adventure Time. Het werd wel tijd dat ik ook Adventure Time nailart zou maken.

Nu pas ik dit artikel schrijf valt het me op dat ik dezelfde figuurtjes heb nagemaakt. Van links naar rechts zie je Jake The Dog, Finn The Human, Princess Bubblegum en Lumpy Space Princess. Op mijn duim heb ik ook nog Peppermint Butler gemaakt.

Het moeilijkste vond ik de juiste kleuren vinden. Vooral voor Jake. Jake is niet geel, niet oranje en niet beige, maar er iets tussenin. Ik weet dat ik iets schreef over nagellak mengen om de juiste kleur te krijgen, maar de nagellak was eigenlijk te stroperig en kreeg ik niet goed dekkend. Niet handig. Dan maar gewoon een nagellak die er het dichtste bij zat qua kleur.

[poll id=”5″]

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een toffe nail art!

  2. Reply

    heel cool πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge