Nailart || A Little Party Never Killed Nobody

Een maand geleden ongeveer keek ik The Great Gatsby en hoewel ik de film verschrikkelijk vond, vind ik de promofoto’s wel heel tof. Ik heb ze eigenlijk pas opgezocht voor deze blogpost. Ik wilde de foto’s niet namaken, maar heb met goud, zwart en striping tape een gatsby geinspireerde nailart gemaakt.


Ik lakte mijn nagels met Like Liquid Gold lak uit de Superheroes collectie. Een sneldrogende topcoat en een hoop striping tape later zagen mijn nagels er zo uit.

Met striping tape werk ik graag met een klein schaartje en een pincet. Ik zorg ervoor dat mijn nagels zeker weten droog zijn. Meestal werk ik nagel per nagel. Soms is het onthouden van de volgorde waarin je de tape opplakt wat lastig te onthouden als je dat bij vier nagels tegelijk moet doen.

Wat is wel nagel per nagel doe is het lakken. Zorg ervoor dat de tape goed vastgeplakt zit, lak erover heen en haal de tape (met behulp van een pincet) eraf. Dit kan je het beste doen als de lak nog nat is, anders kan je namelijk draden trekken, of als je kijkt naar mijn ringvinger, rimpels maken in je lak. Ik gebruikte Illamasqua Scorch voor de tweede lak en dit is een lak die matte opdroogt. De lak droogde sneller dan ik dacht.


Heb jij matte lakken in je stash? Doe je daar graag iets mee?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een stoere en mooie nail art! Heel gaaf! Ik heb wel een enkele matte lak, maar gebruik liever een matte topcoat

 2. Reply

  super goed gelukt πŸ˜€

 3. Reply

  Wauw dat heb je mooi bedacht! Super!

 4. Reply

  Wow heel mooi gedaan, ik heb zo’n matte top coat, ben gek op matte nagellak! πŸ™‚

 5. Reply

  Wat leuk gedaan! Matte nagellak is mooi

 6. Reply

  Wat is dit mooi! Echt super.

 7. Reply

  Ze zijn heel leuk!

 8. Reply

  Heel erg chique zo! Mooi!

 9. Reply

  Wauw, heel erg tof gedaan! Vind juist die matte look ook super.

 10. Reply

  Wat heb je dat gaaf gedaan! Lekker stoer en mooie kleurencombinatie πŸ™‚ Leuk ook de verschillende patronen!

 11. Reply

  Ik vind het super! Ik heb een aantal matte lakken en werk er best graag mee. Je kan er vanalles mee doen!

 12. Reply

  Wat een leuke nagellak, ik vind matte nagellak best mooi

 13. Reply

  Wauw het is echt prachtig geworden!

 14. Reply

  Heel gaaf gedaan, wauw! Vooral die matte lak, erg mooi

 15. Reply

  Mooi zeg! Nee, ik heb eigenlijk niet echt matte nagellak denk ik πŸ™‚

 16. Reply

  Ik vind matte lak zeker wat hebben, maar om kleuren die ik al heb speciaal ga kopen omdat ze nu mat zijn vind ik zonde en heb ik een topcoat gekocht die elke lak mat maakt πŸ˜‰

  Ik vind je nailart echt super mooi!

 17. Reply

  Heel mooi! Dat liedje is ook leuk haha

 18. Reply

  wat gaaf gedaan lin! vooral die matte zwarte kleur, dat is iets om te onthouden want damn, i like it!

 19. Reply

  Awesome! Wat goed gelukt!

 20. Reply

  Gelukkig nieuwjaar!!
  De mooiste nail art van dit jaar! πŸ˜‰ ik vind dit een hele mooie nailart echt, zal ik niet snel vergeten! mooi kunst werkje!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge