Nailart – A Cross Space

Met mijn nieuwe neons wilde ik graag een neon space nailart maken. Je kan zoveel kanten op met neons. Ik zie steeds vaker iphone hoesjes met space achtergronden en laatst kwam ik hoesjes tegen met daarop een kruisje. Tadah een nieuw nailart idee was geboren. Space nailart in de vorm van druppels, Check! Dat idee heb ik niet zelf bedacht, maar deze wel.Voor deze nailart gebruikte ik 6 neon lakken. Alle 6 van China Glaze. That’s Shore Bright, Are You Jelly?, Isle See You Later, Bottoms Up, You Drive Me Coconuts en Shell-O.

IK heb mijn nagels eerst in twee laagjes wit gelakt en daarna er een sneldrogende topcoat overheen gedaan. Ik heb in de hoekjes tape geplakte en voor mijn ringvinger gebruikte ik striping tape om scherpere randjes te krijgen. Dat is iets wat ik beter overal had kunnen doen.


Met een sponsje heb ik de lakken erop gestempeld. Ik had twee stukjes spons en in elk hoekje heb ik kleuren aangebracht en dan steeds wisselen van hoekje en zo de kleuren in elkaar laten overlopen. Ik hou eigenlijk helemaal niet van kruisjes, maar ik vind het in de nailart wel heel geslaagd.

Daarna heb ik met een dottingtool en witte lak stipjes aangebracht en als finishing touch heb ik een holografische topcoat aangebracht. Maar ik kon het toch niet laten om weer een matte topcoat aan te brengen. Uiteraard foto’s met gewone topcoat, maar ook met matte topcoat.

Wat vind jij van deze neon galaxy nails?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Echt gaaf gemaakt!
  Beau recently posted…Hello Monday #7My Profile

 2. Reply

  woah 😀 me likey!
  femketje recently posted…NOTD 24/6; WK Proof Gradient/Ombre Nails!My Profile

 3. Reply

  Dat heb je weer super gaaf gedaan.

 4. Reply

  Wauw mooie nailart!! 😀

 5. Reply

  Wat een prachtige kleuren combinatie!
  Anna recently posted…SUMMER SHOPLOG | H&M, NEW LOOK, YOKÉMy Profile

 6. Reply

  Ik ben ook niet zo van de kruisjes, maar je hebt het weer erg mooi gedaan! Deze kleurencombi vind ik zo leuK!
  Stella recently posted…Home (P)inspiration:: Boho StyleMy Profile

 7. Reply

  Mooie kleuren, echt super.

 8. Reply

  Ik vind ze echt geslaagd!!!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Happy Birthday Winactie!My Profile

 9. Reply

  Heel erg mooi deze! 🙂
  Mariska recently posted…ELF Mineral Lip Gloss – WildMy Profile

 10. Reply

  wow dat heb je amazing gedaan!
  Angelique recently posted…Buyincoins false lashesMy Profile

 11. Reply

  Ik vind mat toch ook wel erg mooi, hoor. Zeker voor een galaxy nail art.
  Cutecle recently posted…Nail art: ✿Dotted Flowers✿My Profile

 12. Reply

  Wauw, super gaaf!
  Kaylani recently posted…Balea Fuss PuderMy Profile

 13. Reply

  Wat mooi gemaakt!
  Lotties Nailies recently posted…NAIL ART – Geluksslippers!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge