Nailart – 2e Advent – Sinterklaas van Goud

Hebben jullie een leuke sinterklaas gehad? Of moet je het nog vieren? Ik heb meer m’n schoonfamilie een hele gezellige avond gehad. Veel gelachen en lekker spelletjes gespeeld. Omdat sinterklaas vandaag weer naar Spanje vaart nog één laatste Sint nailart.

Hiervoor heb ik wederom gestempeld. Deze nailart had ik al een hele tijd geleden bedacht, maar ik wist niet zo goed wat ik op m’n ringvingernagel moest doen.

Ik wilde het simpel genoeg houden, maar wel een mooie look geven. Ik begon met een crème kleur. Hiervoor pakte ik OPI My Vampire Is Buff voor uit mn rek. Nadat twee laagjes helemaal droog waren heb ik er met OPI golden waves over gestempeld. Ik pakte er MoYou Fashionista plate 7 bij. Deze heeft twaalf barok printen. Als je ervan houd vind ik het een van de plates die niet aan je stash kan ontbreken. Ik gebruikte de tweede op de onderste rij. Met het kwastje van de lak zelf maakte ik een randje. Als een soort gouden french, maar niet zo breed als mn nagelranden.

 

Op mijn ringvingernagel heb ik uiteindelijk een kruis gemaakt met losse glitter. Ik gebruikte ewn bordeaux rode kleur en hievoor koos ik voor een van mn nieuwste layla lakken, maar die komen binnenkort nog uitgebreid op mn blog. Hiervan bracht ik maar één laagje aan. Daarover een dun laagje topciay waarin ik mbv een dottingtool goudkleurige hexagons plaatste. Dat vond ik nog wat kaal, dus voor het feestelijke deed ik er nog een bladgouden topcoat van OPI over.


More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wauw heel mooi gedaan!
    Manon recently posted…Interieurtrends voor 2016My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge