Nailart || 12 Halloween Ideetjes

Halloween al bijna en het leek me wel leuk om een aantal relatief simpele nailartjes te bedenken. Het idee was dat je deze als accentnagel kan gebruiken, een aantal in combinatie, op elke nagel eentje, of misschien inspiratie op zou doen voor leuke nailart.


Ik gebruikte Essence Vinage Peach en MAX whit om mijn nagels te lakken. Met acrylverf en China Glaze With Love (rood) zette ik stipjes en streepjes. Ik denk dat de foto’s wel genoeg vertellen. Op mijn wijsvinger wilde ik een pompoen maken, maar ik heb alleen spijt dat ik het mondje heb ingekleurd. Een spinneweb, bloeddruppels en twee (mislukte) vleermuisjes.

Ik lakte mijn nagels met MAX Black, MAX White en China Glaze With Love. Op mijn wijsvinger gebruikte ik een witte crackle van Essence (Crack Me White) om het verband van een mummy te maken. Na allemaal streepjes heb ik met een dottingtool twee zwarte stippen gezet en daarop twee rode rhinestones vastgemaakt. Op mijn middelvinger heb ik allemaal kleine spookjes die meer mislukten van ik hoopte. Misschien dat 4 grotere beter lukken? Op mijn ringvinger heb ik drie spinnetjes gemaakt. Een kruisje en een extra streepje. Ik heb er nog zwarte rhinestones opgeplakt, maar ik had denk ik ook beter voor rode kunnen kiezen. Het scream masker! Voor de spookjes en het masker kun je ook nog een glow in the dark lak gebruiken. Essence heeft Fly Firefly Fly in hun assortiment. Twee laagjes over wit en daarover je creatie. Al vergt het wel iets meer wachttijd (tenzij je ook Essence Better than gel nails top sealer hebt).

Ik gebruikte Essence Madly Purpled, Catrice Miss Piggy Bf (en Essence Vintage peach). Mijn schedeltje is hopeloos mislukt. Mijn excuses, ik was gister enorm gefrustreerd en dat ging ten koste van mijn skills. Op mijn middelvinger heb ik frankenstein gemaakt met daarnaast een zombiepatch. Op mijn pink maakte ik een kruis en een grafsteen, ook al vallen deze niet zo goed op.

Ga jij halloween vieren? Vind jij al die versieringen ook zo leuk (als je op Pinterest rondneust)?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  omg hoe gaaf! πŸ˜€ love them!

 2. Reply

  Wow, crackle gebruiken om een mummie te maken! Wat slim! πŸ˜€

 3. Reply

  Ontzettend gaaf!

 4. Reply

  Heel erg gaaf gedaan! Inspirerend ook πŸ™‚

 5. Reply

  Erg leuke nail arts!

 6. Reply

  Wat een super gave nail arts!

 7. Reply

  Die zombiepatch vind ik super….wat een ontzettende leuk idee is dit en wat een werk zeg. Ik blijf die bloeddruppel leuk vinden en je crackle mummie is geweldig. Als je Halloween nailart wil, dan kun je hier veel ideetjes opdoen πŸ™‚

 8. Reply

  Zo’n leuke ideetjes!

 9. Reply

  Tof!! Je mummy met crackle vind ik echt onwijs gaaf!

 10. Reply

  super leuk, je bent er echt goed in!! kun je ook eentje maken met een pompoentje!!?? πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge