Nagelriemverzorging

Een van de vragen die ik het meeste krijg is hoe ik mijn nagelriemen zo mooi verzorg. Dus het leek me wel leuk om jullie een keer te laten zien welke producten ik daarvoor gebruik en hoe ik deze gebruik.

Links zie je een body butter van Inecto uit de Pure Coconut lijn. Deze ruikt fijn naar kokos en hier zitten geen parabenen in. Mijn gezicht kan er niet tegen, maar mijn handen gelukkig wel.

Rechts zie je dรฉ witte creme van nivea. Ik vind het heel fijn om er nagelmaskertjes mee te maken. Gewoon een flinke hoeveelheid op je nagelriemen smeren en dan een stukje vershoudfolie omheen. Lekker tv kijken en een half uur later heb je superzachte nagelriemen. Je hoeft natuurlijk niet perse deze creme daarvoor te gebruiken. Elke creme doet dat. Ik vind deze het fijnste omdat het een stevige creme is en op zn plaats blijft zitten.

Verder gebruik ik graag tussen het swatchen door olie. Dit omdat olie sneller intrekt. Ik heb hier een flesje van Sally Hansen en deze olie bevat abrikozenpitolie en tarwekiemolie. Het handige eraan is dat het -net als een nagellak- een kwastje bevat. Zo kan je het mooi doseren en precies aanbrengen. Ik heb ook een sampletje van arganolie van arganwinkel. Deze olie trekt ook fijn snel in, maar brengt minder makkelijk aan. Dopje eraf, vinger op de opening,ย  snel even omdraaien en dopje er weer op. Dan heb je voldoende voor 1 hand.

De truuk van mooie nagelriemen is volgens mij gewoon vaak insmeren. Velletjes altijd afknippen met een tangetje en niet aan je nagelriemen peuteren. Ik duw mijn nagelriemen ook nooit terug. In plaats daarvan masseer ik ze dagelijks met de olie. Gewoon ronddraaiende bewegingen maken over je nagelriemen nadat je de olie hebt aangebracht. Kan trouwens ook gewoon met creme, maar iig iets om de huid mee te verzorgen.

Boven zie je ook nog een blikje met glycerine. Die heb ik in mn tas zitten. Het is een beetje waxachtig spul en ik vind het best fijn. Het trekt iets langzamer in, maar als je in de trein zit bv kan dat best. Op swatchdagen smeer ik mijn handen en nagelriemen makkelijk een keer of 20 in. Al komt er hier en daar ook wel een likje adobe photoshopcreme aan te pas. Als ik mijn nagelriemen echt wil verzorgen gebruik ik soms ook nog wel de Elizabeth Arden 8 hour creme.

Hoe verzorgen jullie je handen en nagelriemen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De olie van Sally Hansen heeft mijn nagels en nagelriemen “gered ‘ !! Heerlijk spul !! Verder gebruik ik een speciale handcreme met Ginseng , want van alle handcremes krijg ik uitslag ( ook na gebruik van bodymilk moet ik mijn handen wassen ) …. ik heb mijn handen jarenlang vol eczeem gehad en in moeten smeren met een hormonenzalf … vandaar dat de huid er op mijn handen veel ouder uitziet ๐Ÿ™
  Maar nu gaat het wel weer !! ๐Ÿ™‚

 2. Reply

  Wat een goed idee van dat masker. Ik doe dat ook wel eens, maar dan een dikke laag creme, handschoentjes aan en daar mee slapen, maar dit van jou is veel handiger. Ik smeer ook erg veel, Lemony Flutter vind ik erg fijn. Ook nagelriemolie van het Kruidvat is goed, maar als die op is wil ik Sally Hansen gaan kopen.
  Vind het heel knap dat je nagels en nagelriemen er zo mooi uit zien. Ondanks dat je zoveel lak test

 3. Reply

  Leuk om te lezen ik kan wel tegen de cocos crรฉme erg fijn spul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge