NAFW2016 – Shoes – Ted Baker

Het was een paar dagen helemaal stil terwijl ik met aan een Challenge begon. Klopt. Ik heb een beetje pech. Ik had al langer last van rode en pijnlijke nagelriemen maar nu kon ik ze echt niet aanraken. Ze jeukten en brandden. Ik wist niet precies waardoor. Gister was mijn moeder op bezoek en had ik het erover. Ik had eigenlijk twee opties. Of het was de liquid latex of de crรจme die ik laatst kocht. Ik had nog nooit eerder een reactie op latex gehad, maar wel in m’n gezicht op een bepaalde dagcreme. “Oh, maar je vader is ook allergisch voor latex, dus dat zal het wel zijn”. Doei liquid latex!

Na een paar dagen rust hoopte ik de Challenge weer op te kunnen pakken. Veel olie later bedacht ik me dat ik ook een Peel off basecoat had, en dan hoef je geen nagellakremover te gebruiken. Heel handig, want dat prikte ook als een malle. Ondertussen had ik wel een mapje opgebouwd met inspiratie. Ik had namelijk al wel een paar nailarts geprobeerd te maken. Ik kwam uit op deze schoenen van Ted Baker.Ik begon met twee laagjes van de peel off basecoat van Miss Sporty. Daarna twee dunne laagjes van Essence Girl With The Pearl ujt de All That Greys collectie en daarna met Revlon Indigo Nights, Kiko 295 en Rimmel Loafer Love For You 405 heb ik de patroontjes getekend. Ik kan het niet gedetailleerder beschrijven. Kijken naar vormen en die na proberen te maken. Goed, die van mij lijken ook niet zo goed als ik zou willen. Als finishing touch nog een gouden randje net zoals de neus ook heeft.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind je nailart goed gelukt hoor!
  Leuke inspiratiebron heb je hiervoor gebruikt.
  Jessica recently posted…Opgemaakt โ€“ Januari, februari en maart 2016My Profile

 2. Reply

  super gaaf gedaan, mooi ook met dat gouden detail!
  femketje recently posted…NOTD โ€“ Princess Nails.My Profile

 3. Reply

  ahhh wat naar van je pijnlijke nagelriemen. Wel heb je echt een onwijs toffe nailart gemaakt ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge