NAFW2016 – Bag – Guess Delaney

Tassen. Pfoe, er zijn er een hoop die ik graag op mn kastje zou hebben staan. Ik heb er nu twee mooie op staan. Ik gebruik ze graag, maar ben er erg zuinig op. Maar holografisch en kobalt blauw is niet veel inspiratie voor een nailart. Ik begon te zoeken en kwam al snel bij een aantal mooie guess tassen. Prachtige bloemenprint. Daar raakte ik wel geinspireerd door. Ik pakte acrylverf en ging aan de slag.

 


Is dat geen mooie Delaney tas? Niet meer te krijgen in de officiele webshop uiteraard, maar toch. Ik hou van zulke bloemenprints.

Deze nailart maakte ik met OPI You’re Such a Budapest. Een witte lak met een vleugje beige. Daaroverheen bracht ik een matte topcoat aan. Daar zie je op de foto’s niets van, maar dat helpt met de acrylverf. Dan blijft het beter zitten.More about Lin

Comments

  1. Reply

    Super gaaf gedaan!
    Manon recently posted…Mac Lipstick | LusteringMy Profile

  2. Reply

    zo mooi! πŸ˜€
    femketje recently posted…Look – Expose Your Nudes.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge