My Life In Pictures

Het is al een tijdje geleden dat ik zo’n post heb gemaakt. Als je me op twitter volgt heb je ze al wel voorbij zien komen. Ik maak stiekem toch wel vrij veel foto’s van mijn konijntjes. Ook valt me op dat ik vaak naar dezelfde filter grijp. Hierboven zie je Sooki, spelletjes avond toen mijn moeder een weekendje bij mij was, ons ontbijt, mijn gesloopte dottingtool en de taart die ik voor mn verjaardag maakte (maar de ik pas een maandje later vierde).

Een swatchmiddagje wordt al snel een rotzooitje! De hele tafel stond vol met nagellak. Binnenkort allemaal online! DVD van Star Trek geleend, alleen toen ik eraan wilde beginnen kwam ik erachter dat het pas reeks 3 is en dat ik dus eerst 2 moet kijken. I’m not lion is zo mooi! Samen met een vriendin mamma mia! gekeken. Leuke film! Foto’s uitzoeken voor posts en het uitproberen van mijn MAX stripers.

Babi had paddenstoelensaus gemaakt omnom. Sooki en Mimi kregen loof van wortels en hoefden gelijk geen aandacht. Ik met make up en Babi’s zonnebril toen ik 3 was. Mamma had stripers gekocht toen ik begin vorig jaar weer into nagellak raakte, maar toen hoefde ik ze niet. Nu ik ze bij de action kocht kreeg ik deze van mamma <3 Ze zijn overgens nogsteeds bij de Big Bazaar te koop.

Mamma heeft mijn favo eten gemaakt. Dit is rijs, met boontjes en een pakketje van runderrollade met spek, augurk, ei en buckworst. Zo lekker. De zon op zien komen bij schiphol omdat ik met mn broertje mee naar school reed. Gezellig bijkletsen in de auto daarheen. Appel, kaneel en suiker in yoghurt, superlekker! Mijn nieuwe schoenen van Ecco. Ik kreeg ze van Babi en Dede voor mijn verjaardag. Nog een striper manicure. Twijfelde even om deze online te zetten bij de challege stripes, maar toen vond ik Helen dr tutorial passender. En mijn nieuwe achtergrond. Ik kwam laatst foto’s van mijn Naked2 palette tegen.

Nijntjes! Zo liet ik ze achter toen ik naar Belgie ging. Sooki verbleef bij Babi en Dede en Mimi bleef alleen thuis. Genoeg voer en takjes en blaadjes achterlaten en dat ging prima. Sterker nog; de helft bleef over! Ons uitzicht en lekker spelletjes spelen (phase 10).

In Belgie hadden we lekkere soup en taart als toetje. Ik heb daar ook nagelfoto’s gemaakt. Thuis probeerde ik watermarblen dat hopeloos mislukte πŸ™ Ik met mn moeder op mijn 2e verjaardag. En ik had Sooki weer terug, dus die moest uitgebreidt geknuffeld worden. Merkte ook wel dat ze dat had gemist. Mja, Babi en Dede zijn niet zo snel, dus Sooki kon gewoon maar een weekje niet geknuffeld worden. Beter dan dat ze ontsnapte en dat ik dr nooit meer terug zou zien.

Nieuwe favoriet; zelfgemaakte chocomel. Melk opwarmen met cacao en dan als het een beetje afgekoeld een scheutje Amaretto erin. Wakker worden en ontbijten als het zonnetje de huiskamer in schijnt is een zoveel beter begin van mn dag. Ik word er helemaal vrolijk van. Ik kreeg een lief kaartje van Pieters zusje omdat ik een slechte 1,5 week had gehad. Daarover hebben jullie laatst ook kunnen lezen. Bij de Action heb ik magnetics setjes gekocht waarover jullie hebben kunnen lezen. Lekker ontbijt op zaterdag met vriendinnen die bleven slapen. Vorige week maakte ik weer eens gevulde paprika. Nu het herfst is had ik daar echt heel erg zin in.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een persoonlijke post te zien.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke foto`s! Wat een prachtige nagellakjes en nail arts!
  Liefs

 2. Reply

  Leuke foto’s! πŸ˜€

 3. Reply

  jij kan zo te zien al goed overweg met die action stripers πŸ˜€

 4. Reply

  Leuke foto’s weer die lieve konijntjes

 5. Reply

  Leuke foto’s allemaal! Het Naked palette is zooo mooi <3

 6. Reply

  die chocolate pie ziet er wel overheerlijk uit en wat heb jij mooie nagels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge