My Life In Pictures || November #2

Maken jullie ook overal zoveel foto’s van? Met een camera in je telefoon is het supermakkelijk. En met Instagram is het ook nog eens superleuk! Hier mijn vele foto’s van de afgelopen twee weken πŸ™‚

β™₯ Elke maand houd ik met mijn drie beste vriendinnen een meidenavond. Wijn drinken, films kijken, kletsen en een sleepover. Dit keer hebben we allemaal disney films gekeken, haar ingevlochten, lakkers gemaakt en geshopt voor kadootjes. β™₯ Op de terugweg was het enorm mistig. Ik zag de borden pas op het allerlaatste moment. β™₯ Van mijn moeder kreeg ik een ketting en armband a la pandora met roze bedels β™₯

β™₯ Hier zie je de bijbehorende ketting. β™₯ Foute kersttruien passen bij de primark. Van een aantal had ik de verkeerde maat, maar uiteindelijk de laatste gekocht, al wil ik nog wel terug voor de donkerblauwe. β™₯ Bij de kassa stonden deze schattige kerstpopjes. Die zittende wilde ik bijna meenemen, maar toch maar niet gedaan. De staande kost trouwens €12,- en de zittende €6,- β™₯

β™₯Mijn aankoopjes van het 1+1 gratis avondje bij Kruidvat. Ik liet het al in een filmpje zien. β™₯ Ik ging ook nog even langs de Make Up Studio en sinds kort hebben ze ook een soort color tattoo’s. Supermooie kleuren! β™₯ In bed liggen filmpjes bewerken op Pieters laptop. β™₯ Pieter liet winterbanden onder de auto zetten, dus gingen we even langs zijn ouders (garage in hetzelfde dorp) en zijn moeder haalde iets lekkers voor ons. Amandel, abrikozen sticks ofzo. Superlekker! β™₯ Loebes wilde spelen en keek heel sip toen ik na een kwartier kapot was zette ik zn balletje aan de kant. De rest van de middag keek hij me zo aan. β™₯ Zijn halfbroer Remus daarintegen sliep de halve middag zo naast me. Heerlijk! β™₯

β™₯ Ik ben weer lekker aan het knutselen gegaan. Hier een foto van mijn nagellakkerstballen. β™₯ Mijn nieuwe muts kwam binnen <3 β™₯ Mijn rode kaarsjes waren op en ik kocht in plaats van twee nieuwe, maar een zak waxinelichtjes. Ik draaide de wijnglazen om, deed er suiker in als sneeuw. β™₯ Ik wil al een tijdje iets leuks voor boven ons bed. Ik ben daarna aan het schilderen geslagen, maar vind ze leuker zonder verf. β™₯ Deze combinatie vind ik supertof. Gouden zandlak en daarover heen deze mooie OPI kerst glitterlak. β™₯ Bij kruidvat kocht ik later ook nog felroze dylonverf en daarvoor heb je zout nodig. Binnenkort een kleren DIY β™₯

Wat hebben jullie laatst gedaan?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die foute kersttruien zijn ubergezellig. Ik hoop er ook eentje te scoren ^^

 2. Reply

  Wauw, die vlecht is mooi! Knap gemaakt.

 3. Reply

  Wat heb je leuke dingen gedaan. Vind die kerst truien super leuk, lekker fout, maar zo leuk. Mooi die ketting en armband….ook de vlecht vind ik geweldig. Wat een leuke teksten heb je gemaakt om op te hangen….
  Het is altijd weer leuk om je foto’s te zien πŸ™‚

 4. Reply

  Leuke foto’s! Mooie vlecht!

 5. Reply

  Leuke foto’s! Wat een prachtige vlecht πŸ™‚

 6. Reply

  Leuke foto’s ! Die kers truien zijn echt heerlijk

 7. Reply

  leuke foto’s, ik vind die kerst truien heel erg leuk πŸ™‚ Wat een mooi lakje van OPI

 8. Reply

  Leuke foto’s!

 9. Reply

  super leuke foto’s πŸ˜€

 10. Reply

  Leuke foto’s! Awesome vlecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge