My Life In Pictures – Mei #1

Iets wat ik tijdens het verhuizen helemaal vergeten ben is mijn wekelijkse Life in Pictures. Eigenlijk heel april heb ik het niet online gezet en ik heb nog een beetje in te halen. Nieuwe haarkleur, wennen aan het nieuwe huisje, klussen, opruimen, en de nieuwe stad ontdekken.

♥ Ik werd gek van mn grijze haar en ik kon mijn bruine haarverf in de verhuisdozen neit vinden, maar mn rode haarverf wel. New look. In de zon is het echt superfel. I like! ♥ Aardbeien zijn nu weer volop te krijgen en dat is zo lekker. Hier met wafels. ♥ Voordeel aan de verhuizing is dat ik nu vlak bij mn beste vriendin woon en dat betekend lekker savond last minute bij elkaar eten en film kijken. Mannenharten is wel een grappige nederlandse film ♥ We zijn de laatste keer naar Eindhoven geweest. Allerlaatste dingen weghalen en de vloer moest mee. Naar de stort en alles schoonmaken. ♥ Nieuwe lakjes van Big City ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ En mn pakje van She Sells Seashells.uk is binnen. Ik moet ze nog gebruiken, maar ik vind ze zo awesome. ♥

♥ Chinees. Ik hou zo enorm van chinees. Zo lekker voor als je geen zin hebt om boodschappen te doen. Ook al is de supermarkt 300m verderop. ♥ Nieuw tv meubel! Een grijsbruine hemnes met 3 lades. Ik ben er zo blij mee.  ♥ En we hebben nachtlampjes. Ik heb ze zelf opgehangen. ♥ Ook heb ik zelf een nieuwe billy in elkaar gezet. ♥ En ook een nieuwe stofzuiger was nodig. Dit keer eentje zonder zakken. Ik ben onwijs benieuwd hoe dat is met schoonmaken van de bak. We stonden in de blokker en ik had een andere stofzuiger uitgekozen, maar ik kon er geen zakken voor vinden. Dat vond ik stom, dus ging ik voor de zakloze stofzuiger. ♥ Ik wilde graag van zulke olieschenkers. In de buurt hebben we nu een marskramer en daar vond ik ze voor 1 euro per stuk. Heel stuk beter dan 15,99 bij een kookwinkel. ♥ Gourmetten met mn moeder ♥ Nieuwe portomonee van de wibra. Ik vond de hartjes zo schattig ♥ De nijntjes zijn al helemaal gewend hier. Ze vinden elkaar weer lief en grommen niet meer. Ze hebben hun hoekje gevonden en liggen daar de halve dag tegen elkaar aan. Zo lief ♥


♥ Selfie! ♥ Epica’s albumpresentatie! The Quantum Enigma is gaaf. Ik mocht met Bianca mee en ben daar blijven logeren ♥ Het was ongeveer half 1 toen we gingen ontbijten ♥ Ik heb een prachtig palette gespot. Bronze goddess van Estee Lauder is zo mooi en gepigmenteerd. Ik wil het, maar ik vind het zo stom dat het 59 dollar kost, maar wel 60 euro.  ♥ Lakjes van Catrice! De luxury lacquers voor 2,50 per stuk. ♥ Nieuwe gordijnen! Ruim 100 euro lichter, maar wel mooie gordijnen. Nu allemaal nog ophangen.  ♥ Boterham met aardbeien. Zo lekker! Mocht je het je afvragen; het is oberlander brood met jam en aardbeien. ♥ Ik spotte bij Trekpleister de bakken met Ferrero Rocher chocolaatjes die ik gebruik voor mn makeupjes. Zo’n bak (gevuld uiteraard) kost 5,99 ♥ Broodje griekse kip bij de poelier. Zo lekker! ♥

Wat heb jij de laatste tijd gedaan of gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  leuke foto’s! :3
  femketje recently posted…Nieuwtje! Essence Hup Holland Hup Collectie.My Profile

 2. Reply

  Je nieuwe haarkleur is erg mooi.. leuke foto’s !
  Mariska recently posted…Gosh Frosted RoseMy Profile

 3. Reply

  Wat een leuke foto’s weer!
  Mirjam recently posted…Rimmel Salon Pro #Seduce & Maybelline Color Show #White SplatterMy Profile

 4. Reply

  Wat een leuke foto’s weer, je bent echt een lekkerbekje 🙂 leuk je kleur haar. Fijn dat de konijntjes elkaar weer lief vinden. 🙂

 5. Reply

  Leuke foto’s! Ik vind je haarkleur erg mooi 🙂
  Beau recently posted…Shoplog 1+1 gratis KruidvatMy Profile

 6. Reply

  Leuke foto’s, ik vind je haarkleur erg mooi
  Manon recently posted…Tip; Oliebrander van de XenosMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge