My Life In Pictures – Januari #2


β™₯ Weer naar het ziekenhuis en ik reed met Pieter mee naar zn werk. Tegen de tijd dat we bij Houten waren begon de zon door te breken en de hele lucht was lila β™₯ Aardappelsoep met groente, rookworst en broodjes uit de oven is echt mijn favoriete avondeten de laatste tijd β™₯ Bij Douglas kwam ik deze highlighter tegen. Kost €12 en deed me enorm denken aan Soft and Gentle van MAC, maar dan voor ruim de helft. Zeker ook met een swatch β™₯ Luchen met mamma met apfelstrudel en groene thee β™₯ Even bij de Swarovski gekeken en deze vind ik erg mooi. Ik heb getwijfeld of ik de oorbellen zou meenemen, maar gezien ze niet in de sale waren kan ik ze altijd nog halen β™₯


β™₯ Bij de action hebben ze weer nieuwe kleuren lakken, maar ik vond ze allemaal wat standaard en nam alleen een zwarte mee. Mijn favoriete zwarte lak want deze dekt met 1 laagje β™₯ Ik bedacht me dat ik niet steeds mijn nagellakken wil tellen en dat het misschien wel handig zou zijn om elke lak in mijn stash een nummertje te geven. Uhuh, kutklus en ik begon er aan. Tablet om de namen bij te houden. Bleek na 50 lakken dat de stickertjes los lieten >.> β™₯ Pieter kreeg nog een leuk kadootje. Iets wat we zelf niet zouden kopen, maar stiekem wel heel leuk is. Control Alt Delete bakjes voor nootjes bijvoorbeeld β™₯ In oberhausen kwam ik deze geweldige holografische items tegen. Het was dat de schoenen echt echt heel crap waren en voor geen meter zaten. Uberdunne hak en dan nog 35 euro. Ja als ik er niet op kan lopen. Het tasje lijkt heel groot, maar er past echt maar een beetje in. Echt gaaf, maar ik had al de shopper met holo zijkanten gekocht. β™₯


β™₯ Oberhausen een tussenstop onderweg naar mijn toekomstige schoonzusje. Zij heeft met haar vriend een huis gekocht in de achterhoek en daar komen we niet zomaar gezien het 2,5 uur rijden is. Ze gaven een feestje en bleven slapen. Supergezellig en ook dr katten zijn zo leuk. Ze heten Nyx (de zwarte) en Nada. Nada is een babymauw van 11 weekjes en heeft een aandachtsspan van een goudvis. Tussen het spelen raakt ze afgeleid en gaat zichzelf poetsen en alles is interessant. Knuffelen is eng, maar ze kan met alles spelen. β™₯ Na het ontbijt pakten ze een leuk spel uit de kast, maar na 5 uurtjes slaap en een superlange dag had ik er geen concentratie voor β™₯ Toen we uit de achterhoek wegreden om 3u hing er mist en we komen bij Oss en het zonnetje scheen heerlijk. Welkom in het zuiden β™₯ β™₯ β™₯ β™₯


β™₯ Ik liep de kruidvat binnen, maar ik kocht zowaar niets van de Celtica collectie. De swatches zijn vrij goed eigenlijk. Ik maakte even snel een foto met mijn telefoon. Beetje onlogisch geswatched. Het zijn baked oogschaduws als ik het goed heb, maar ze voelen fluweelzacht aan. De highlighter bevat wel een beetje shimmer, maar ik vond em geen €5,60 waard. C03 en C02 hebben mij het meeste verbaasd. Misschien als ze in de uitverkoopbak liggen dat ik ze nog meeneem, maar ik ben heeeel slecht in mono’s gebruiken β™₯


β™₯ Ik ging de stad in om bij de bijenkorf te kijken naar de Deborah Lippmann sets. Ik scoorde er al een in de sale, maar nu met 70% korting wilde ik de andere met twee creamy lakken en een flakie lak eigenlijk ook wel. Helaas pindakaas, niet bij Bijenkorf Eindhoven. Wel zag ik er deze superleuke kussentjes, maar €40 per kussentje vond ik wat veel β™₯ Mooie ketting bij de H&M die ik niet meenam β™₯ Wel nam ik 5 items in de sale mee voor 1 euro per stuk. β™₯ Waaronder dus deze flashy oorbellen. Giga! Maar wel leuk voor een keertje β™₯ En mijn prutswerkje met de glitters van Essence Superheroes. Lijkt imo op slangenhuid. Een holografische boa oid. β™₯

Weer flink veel geshopt, want ik ben ook nog eens bij de Promiss geslaagd voor broeken (2 voor €15). En een roadtrip gemaakt. Wat heb jij gedaan?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke foto’s weer! En die kussens zijn echt heel mooi, maar 40 euro is een aardige duit πŸ˜‰
  En die ketting is zo cute πŸ™‚

 2. Reply

  wat een snoepig katje<3 leuke foto`s lin!

 3. Reply

  mmmm apfelstrudel, heerlijk!

 4. Reply

  Wat heb je leuke dingen gedaan. Wat een werk zeg om al je nagellak te nummeren, balen dat de stickers los lieten, ik gebruik kleine rondjes voor op mijn flesjes en dat daar goed. Die kussentje, echt voor jou. Wat heb je moi spullen bij H&M gekocht, die oorbellen zijn mooi! Dat kleine poesje bij schoonzus is zo schattig πŸ™‚ je nagels op het laatste plaatje zijn zΓ³ mooi.
  Mijn week was erg rustig.

 5. Reply

  Die kussentjes met die vogeltjes erop zijn super leuk, jammer van de prijs.

 6. Reply

  Leuke foto’s !!

 7. Reply

  Leuke foto’s!

 8. Reply

  Leuke foto’s! Zijn jullie daar Small world (underground) aan het spelen? Leuk spel!

 9. Reply

  super leuke personal post πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge