My Life In Pictures – Februari #3 – Goed nieuws!

Afgelopen week is er weer veel gebeurd. Eindelijk kan ik het goede nieuws vertellen! Ik ben opgelucht en blij en dat heb ik lekker met mijn familie gevierd.

β™₯ Het is alweer een week geleden dat we uit eten gingen bij de griek, maar het voelt nog als gister. Ik kan het nu eindelijk vertellen. Ik HEB MIJN WAJONG BINNEN. Na bijna 2 jaar vechten, heb ik em eindelijk. Hoe graag ik ook mijn opleiding af wil maken. Ik kan het gewoon niet en dat heeft het UWV erkent. β™₯ Met mn moeder ben ik naar de kringloop geweest. Daar heeft ze een koffertje van Marc Jacobs gevonden. Hoe leuk! Zonder inhoud helaas. Ik vond er een leuk harry potter bordspel (niet op de foto) β™₯ Bij de kruidvat spotte ik deze neon uiltjes oorbellen β™₯ Nieuw assortiment van essence. Zo pretty al die glitters β™₯

β™₯ Een Valentijnsgebakje van Vermeer β™₯ En ook kreeg ik van mamma een roos. β™₯ Mijn favoriete zangeres Tarja speelde in de Melkweg. En hoewel ik na afloop helemaal kapot was, kon dat wel weer eens. Ik was bij mn ouders en mam heeft me de dag voor me gezorgd. β™₯ Toen heb ik lekker mams nagels versierd. Ook mam vond A -England heel mooi en ze wilde er stempeltjes op van bloemetjes en ik heb er nog wat glitters opgedaan. β™₯ Mam had aardbeien voor mij gehaald. Noms! β™₯ De nieuwe lipsticks van Catrice geswatched. Allemaal mooie rode tinten. Supergepigmenteerd, maar niet echt glossy, en ook niet helemaal matte. β™₯ Meer spannend nieuws, want Pieter en ik hebben gekeken naar een huisje! Daarna zijn we bij een vriendin langsgeweest en hebben we een broodje kip in de buurt gehaald. Dat was echt lekker. β™₯ Het was lekker zonnig en en hingen een beetje aparte wolken β™₯ Bij thuiskomst vond ik een leuk kadootje van Hot Pink Media (een armband) β™₯

β™₯ Lekker knuffelen met mn konijntjes. Ook al hebben ze er geen zin in. Ik wil het, dus komen ze lekker bij mij zitten. β™₯ Pannenkoeken met hagelslag en minimarshmallows. Heel zoet, maar daar had ik wel even zin in. β™₯ Ik wilde een kleurrijke nailart maken (binnenkort online) en daarvoor had ik nagellak nodig, het paste allemaal net niet in het mandje. Ik had op een gegeven moment meer dan 50 lakken voor mn neus staan die ik allemaal in de nailart heb gebruikt. β™₯ Preview! β™₯ Roze felle look β™₯ en een groene look β™₯ Appeltaart omdat Pieter gister jarig was. Sneu genoeg heb ik hem op zijn verjaardag niet gezien omdat hij moest overwerken. Hij kwam pas na middernacht thuis. Tijd om te verhuizen! β™₯

Heb jij een goede week gehad?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat goed zeg! Lijkt me echt verschrikkelijk als je 2 jaar lang bezig bent om te bewijzen dat je niet kan werken/studeren door je ziekte. Zal vast een hele opluchting zijn.

 2. Reply

  Oeh, heel leuk foto’s kijken, maar oma hier word dol van de tekst! Dus die heb ik overgeslagen!

 3. Reply

  Ow wat heb jij een heerlijke week gehad <3 en gefeliciteerd met je WAJong!

 4. Reply

  Wat leuk al die foto’s en wat een opluchting moet dat zijn dat je nu je wajong krijgt.

 5. Reply

  super leuke foto’s!!!

 6. Reply

  Wat een opluchting dat je je wajong hebt gekregen zeg! Hele leuke foto”s voor de rest!

 7. Reply

  Gefeliciteerd dat is voor jou zeker goed nieuws, het zag er uit als een leuke week

 8. Reply

  Wauw, super! Gefeliciteerd.
  Liefs, xxx

 9. Reply

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd dat je nu eindelijk je Wajong hebt!

 10. Reply

  yaaay gefeliciteerd πŸ˜€

 11. Reply

  Wat fijn dat je nu je Wajong hebt, probeer ook met terugwerkende kracht nog te krijgen, dit omdat je er twee jaar voor gevochten hebt! Het zijn leuke foto’s. Ben erg benieuwd naar die vrolijke nailart.
  Wat heerlijk dat je moeder je zo verwent en goed voor je zorgt, fijn is dat……Succes met het zoeken naar een huisje πŸ™‚

 12. Reply

  Fijn dat je nu eindelijk weet waar je aan toe bent! Ik krijg een beetje honger van alle voedsel hihi

 13. Reply

  Gefeliciteerd met je Wajong, dat is echt een heel groot feest waard!! En nu genieten(en iid met terugwerkende kracht een jaar proberen terug te krijgen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge