My Life in Pictures – Februari #2

Februari. Ik heb een aantal nailarts gemaakt voor valentijn, maar eigenlijk stond mn hoofd er niet naar. Nogsteeds niet helemaal, want ik had gister een belangrijke afspraak waar ik al weken zenuwachtig voor was. Ondertussen liggen er steeds meer nieuwe producten van Catrice en Essence in de schappen. En ook ben ik bezig met een nieuwe layout.

♥ Ik was bij mn ouders en ging neuzen tussen oude foto’s en vond deze van mij toen ik 11 was. ♥ De Crushed Crystals van Catrice zijn mooi <3 ♥ Mijn nieuwe aanwinsten ♥ Berry Potter and Plumbledore. Hoe geweldig is die naam! ♥ Nieuwe Sleek palette ♥ En ik vind de kleuren zo mooi ♥ Bezig met tekenen aan mijn nieuwe logo! Gewoon fineliner, wit blaadje en tekenen tot ik het goed vond. Daarna heb ik er een foto van gemaakt en ben aan de slag gegaan met bezier curves. Toen was ik pas halverwege.  ♥ Bij de Effenaar bieren met vrienden. Nuja, de rest was aan het bier, ik deed rustig aan en zat aan de thee en cassis. Met medicijnen kan ik meestal niets met alcohol drinken ♥ Daarna eten bij Gaucho’s. Omnom spareribs. ♥

♥ Daarna lekker de halve zondag in bed gelegen en Wie is de mol? teruggekeken op de iPad ♥ Valentijnstaartje gebakken. Omnom met witte chocola. het recept hebben julie gister kunnen lezen. ♥ De cinderella tag opgenomen. ♥ Ik vind dit zo’n leuke foto van Sooki. Mijn nieuwschierige boefje! ♥ Met Pieter vroeg op bed gegaan en nog gezellig een film aangezet. Nuja, dat dachten we, maar Sahara bleek helemaal neit zo gezellig te zijn :$ ♥ Soms zitten mijn boefjes zo lief samen. En nu waren ze samen aan het snoepen aan blaadjes van bloemkool. Daar maak ik ze wel blij mee. ♥  Onderweg naar mn ouders en het was zoooo lekker weer. Strak blauwe lucht met hier en daar een wolkje. Ja ik ben wel blij dat we de winter overslaan. Als je had gezegd dat het april was had ik je ook geloofd. ♥ Bij Vermeer lekkers uitzoeken omdat ik goed nieuws heb. Zo lekker. Ik koos overigens de roze kasteeltjes (naast de groene rumgebakjes). Kersen en marsapijn. Maar ook de mergpijpen zijn heerlijk <3 ♥

Heb jij van het zonnetje genoten?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke foto’s. Je nagels zijn erg mooi!

 2. Reply

  Leuke foto’s, heerlijk spare-ribs!
  En als dat lekkers op de laatste foto’s 😉

 3. Reply

  Bij jou ziet die call me princess er een stuk mooier uit als bij mij, maar jij hebt ook een stuk mooiere nagels <3

 4. Reply

  Die gebakjes zien er heerlijk uit en zoveel keuze!

 5. Reply

  Leuke foto’s! Je nagels zijn echt mooi 🙂

 6. Reply

  Leuke foto’s allemaal!

 7. Reply

  Leuke foto’s! Je maakt me wel nieuwsgierig hoor, met je goede nieuws…;)

 8. Reply

  leuke foto’s allemaal 😀

 9. Reply

  Hey leuk, eindelijk een blogger uit eindje! Ik ga je taart trouwens namaken denk ik morgen.

  1. Reply

   Laat je een foto zien?

 10. Reply

  Wat een leuke foto’s. Je konijntjes zijn zo leuk en van die gebakjes krijg ik spontaan zin in wat lekkers :-). Wat leuk dat je met een nieuwe layout bezig bent, je naam ziet er heel sierlijk uit. Laat je ons dat goede nieuws ook weten?

  1. Reply

   Pas als ik het nieuws zwart op wit heb, laat ik het weten. Voor de nieuwe layout moet ik nog een paar dingetjes doen, maar die wil ik wel zo snel mogelijk online hebben. Ik kan niet wachten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge