My Life In Pictures || Februari #1

Ik blijf het zeggen. De weken vliegen voorbij. Deze week ben ik bij het u w v geweest en ook bracht ik een bezoekje aan het ziekenhuis.

β™₯ Mn broertje helpt me bij mn bezoeken aan het u w v en kwam de avond ervoor al naar mij toe en hebben we gezellig samen City of Bones gekeken. β™₯ Wachten voor het gesprek. β™₯ Hij had een blush in zijn toilettas en dacht dat deze van mij was. De blush lag helemaal aan diggelen en mn wasmashine zat onder poeder. Ik heb de blush opnieuw gepressed. Bleek dat deze van zn vriendin was en na wintersport in de verkeerde toilettas terug was gestopt β™₯

β™₯ Onderweg naar mn beste vriendin! β™₯ Onderweg even gestopt bij McDonalds voor een Flurrymeet. Een dingetje dat we graag doen met zn allen. Een tafel vol met flurry’s β™₯

β™₯ Met zn allen kadootjes geven β™₯ Taart β™₯ en ik kon niet kiezen met het toetje, dus ik pakte maar gewoon een lepel van al het ijs. β™₯

β™₯ Station Terwijde is leuk verlicht ‘s avonds. Onderweg naar mijn pap en mam β™₯ Van mijn moeder kreeg ik dit leuke uiltje. β™₯ Met mn ouders lekker wandelen voor een bezoekje aan mn oma. β™₯

β™₯ En mijn god wat was het lekker weer!Β  β™₯ Lekker met zn allen op de bank een film kijken. Ik was ondertussen bezig met een nieuwe header/logo β™₯

β™₯ Met mamma het dorp in. Eerst langs de markt. β™₯ En daarna langs de trekpleister en de big bazaar. Ik spotte deze lila hair extention clipin plukjes. β™₯ En ook chameleon polishes van Revlon β™₯

β™₯ En ook verkoopt de Big Bazaar deze statement kettingen. Voor niet zo veel, maar ik vond het er vrij goedkoop uitzien. β™₯ leuke valentijn lintjes β™₯ En ik kon het niet laten om even de Discus binnen te lopen om naar nijntjes te kijken. kijk dit lieve schattige snoetje dan. Zo zagen Tijger en Mimi er ook uit. Ik smolt ter plekke β™₯

β™₯ Nieuwe sjaal en matchende handschoentjes. Ik vind de gradient echt zooo mooi. Van licht roze naar licht grijs. Past echt supergoed bij mn jas β™₯ OPI Push and Shove kwam binnen. eBay is soms supersnel β™₯ Mam koopt altijd veel te veel lekkers als ik daar ben en dit keer hadden we appel-notentaart met thee. β™₯

β™₯ Goulash β™₯ En mamma maakte voor mij verse bananenijs. Zo lekker β™₯ En de swatch. De lak is zo shiny. En dit is slechts 1 laagje β™₯

Heb jij een leuke week gehad?

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  leuke foto’s !!

 2. Reply

  Leuke foto’s, nu heb ik echt zin in ijs door de foto’s oeps…hihi

 3. Reply

  Leuke foto’s! Oooh ik heb nu zo’n zin in McFlurry’s, wat zijn die dingen lekker!

 4. Reply

  Wat een leuke foto’s, wat lief dat je moeder je zo lekker verwend met leuke cadeautjes en lekker eten πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge