My Life In Pictures || December #2

Afgelopen week heb ik weer een boel gedaan. Ik ben wezen shoppen in Dusseldorf en weer eens naar het ziekenhuis geweest. Time for a recap.

♥ De nijntjes vonden het steeds leuker om op hun hok te gaan liggen, dat ik het maar vrij gemaakt had en hun kussentjes er neer heb gelegd. Nu zitten ze hele middagen lief naast elkaar. Zo schattig! ♥ Door de gouden Maybelline Brocades lak moest ik enorm denken aan A-England She Walks in Beauty, dat ik de gouden lak niet kocht en die weer eens uit de kast haalde. Binnenkort een swatch en nailart ermee. De maybelline versie is ik denk niet 100% een dupe, maar lijkt enorm veel. Een budget variant. ♥ Ik maakte zelf wat nieuwe visitekaartjes. Die bij mijn layout passen. Gezien ik ze niet zo vaak weggeef vond ik het te duur om ze te bestellen. ♥ Ik maakte de Foodio sinterklaastaart. Superlekker, alleen niet zo slim om een hele taart te maken als je maar met zn tween thuis bent. ♥ Mamma haalde voor mij rambol <3 Dat is een soort smeerkaas, maar dan met walnoten erop. Zo lekker. ♥

♥ Een aantal foto’s van Dusseldorf. Binnenkort een heel verslagje erover, maar ik wil nog een shoplog opnemen (ik zit nu een paar daagjes bij mijn ouders thuis). Je kan namelijk zo leuk shoppen in Dusseldorf. Ik heb superleuke dingen van Yankee Candle gevonden, de kerstmarkten waren enorm gezellig, en de stad was helemaal leuk aangekleed met lichtjes. ♥

♥ Mamma had ook frambozen gehaald, dus dat was even smullen. Mijn favoriete fruit. ♥ Een van mijn vaders favo series is Nederland van Boven, en dat had mamma opgenomen. Ik vond het zo leuk dat ze met schaapjes het gras gingen ‘maaien’  langs de snelwegen en moesten dus ook bruggen over. Grappig gezicht. ♥ Een foto van toen ik klein was. Ik denk dat ik hier 4 jaar was, maar toen was ik dus hardstikke blond. Sommige mensen konden zich dat helemaal niet voorstellen, dus maakte ik even een foto. ♥ Ik was een foto aan het zoeken nen kwam deze foto’s tegen. Gek genoeg maakte ik die foto’s precies een jaar geleden (op 5 december). Tarja Turunen is een van mijn favo zangeressen en vorig jaar ben ik naar een Kerstconcert geweest. Ik heb het op youtube opgezocht, nou gelijk weer kippenvel. ♥ In het ziekenhuis. Na controle en een checkup verwees mijn arts me door naar een oogarts. Ik heb wel vaker dat mijn oog een paar dagen rood en enorm lichtgevoelig is en toevallig had ik het een keer dat ik naar het ziekenhuis moest. Kon ik het gelijk na laten kijken. Was bijna net als bij de opticien. Allemaal nummertjes voorlezen met een gekke bril op, dus mn moeder kon het niet laten om er foto’s van te maken.♥ Op de foto zie je het mss niet heel goed, maar beide foundations zijn mijn kleur, maar toch net iets andere kleur als je de flesjes naast elkaar legt.♥

Dat was mijn vermoeiende week. Helaas geen sinterklaas gevierd. Hebben jullie dat wel gedaan?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  hele leuke foto’s weer!

 2. Reply

  Wat een leuke foto’s!

 3. Reply

  Dat lakje met die glitters is zo mooi.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Leuke foto’s!

 5. Reply

  Super leuke foto’s!

 6. Reply

  Mmm die taart ziet er super lekker uit!

 7. Reply

  leuke foto’s!

 8. Reply

  Super leuke foto’s

 9. Reply

  Ik ben ook naar Düsseldorf geweest!
  Toch ben ik benieuwd naar je verslag en waar je alles hebt gevonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge