My Life In Pictures #9

Ik post best een hoop foto’s op instagram. Van mijn leven, maar ook van dingen die ik tegenkom op het internet. Het is weer eens tijd voor een My Life In Pictures.

Ik kwam een gave look tegen op Reddit. Iemand heeft een geel/zwarte look gemaakt geinspireerd op Game of Thrones. En een leuke Game of Thrones cartoon. β™₯ Ook kwam ik een drakenei-tasje tegen en besloot zelf zoiets ‘na te haken’. β™₯ Ik ben sinds kort helemaal dol op kiwi. En dat is eigenlijk best gek, want ik hield tot nu toe eigenlijk helemaal niet van kiwi. β™₯ Ik maakte gehaktbrook met worteltjes en frietjes. β™₯ Bij de Action kocht ik glasverf en een fotolijstje. Dit is een van de ‘schilderijtjes’ die ik maakte. Het idee is dat je het in de vensterbank kan zetten en dat de zon er dan doorheen kan schijnen.

Foto’s uitzoeken voor Chantal. De swatches staan trouwens al online! β™₯ De tuin begint al aardig groen te worden. Dit was 2 weken geleden, inmiddels staat alles vol in bloei! β™₯ Inmiddels hebben jullie ook kunnen zien dat mijn konijntjes lekker samen kunnen huppen. Ik kon het niet laten om foto’s te maken. Sooki bleef zo lekker op mijn schoot zitten in het zonnetje.

Het zonnetje scheen, dus greep ik mijn kans om deze holo’s te swatchen! De hema holo’s hebben jullie al kunnen zien en ook twee van de Halo Hues hebben jullie kunnen zien. De andere 3 komen er nog aan. β™₯ Ik vond bij de Big Bazaar een pakje koetjes repen en kon ze niet laten liggen. Ook kocht ik er een blikje Dr Pepper. Een keer zondigen kan toch wel? β™₯ Ook maakte ik weer een gradient met 3 tinten roze lakken.

Ik kreeg van Rianne een superlief zelfgemaakt tasje met daarin 2 hema lakjes (die dus al online staan), een zakje jellybeans met zelfgemaakt uiltje zakje en een toffe pendant voor aan mn sleutelbos (ook een uiltje). β™₯ Dit het tweede schilderijtje dat ik maakte met glasverf. Ik was een beetje dom en leunde op het glas waardoor het brak. Ik heb deze uiteindelijk nΓ³g een keer gemaakt en aan mijn oma gegeven. β™₯ Ik ging met Helen van BeautyIll de stad in en we dronken wat bij de La Place. Zij had een Latte Macchiato en ik een warme witte chocolade-melk met slagroom. β™₯ Ik kocht een nieuwe blush van MAC β™₯ Mijn moeder maakte taart en ik had een stukje voor lunch (beter overdag dan ‘s avonds toch?) β™₯ Mimi had het kussentje ingepikt en ‘sliep’ en Sooki lag languit in het mandje. Jammer genoeg hupte ze net weer overeind toen ik de foto maakte. Konijnen slapen trouwens niet echt, maar toen verspreidt over de dag een aantal dutjes.

Hebben jullie instagram? Volgen jullie mij al op instagram? LinvanT!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel leuke foto’s!

 2. Reply

  Hele leuke foto`s! Die blush ziet er erg mooi uit! Koetjes repen zijn zo lekker, ik heb ze trouwens al heel lang niet meer gehad!
  Liefs

 3. Reply

  Leuk om weer te zien! Mooie lakken allemaal πŸ˜€

 4. Reply

  Leuke foto’s

 5. Reply

  Leuke foto’s!

 6. Reply

  Erg leuk om te zien πŸ™‚

 7. Reply

  Weer leuke foto’s om te zien ^^

 8. Reply

  Zo leuk dat je swatcht voor Chantal, je maakt zulke mooie foto’s! En je lakt je nagels natuurlijk prachtig πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge