My Life In Pictures #6


Het is al even geleden (lees twee maanden) dat ik voor het laatst een My Life In Pictures post maakte. Werd wel weer eens tijd dat ik een nieuwe maakte. Ik post best wat foto’s dus ik heb een selectie gemaakt. De nailart foto’s heb ik weggelaten. Sommige stonden al online, of komen binnenkort online. Als je benieuwd bent naar wat er gaat komen op de site is het handig als je me op instagram volgt πŸ™‚

Pieter maakte heel lief ontbijt op bed voor ons. β™₯ Ik gourmette weer eens bij mijn ouders. Ik doe dat zo zelden, dus dat was weer eens genieten. β™₯ Ik verfde mijn nagellakrek. β™₯ Ik had weer eens een lekkere meidenavond met vriendinnen. Eerst hebben we bij de Ikea gegeten, daarna hele avond films gekeken en ‘sochtends hebben we met broodjes uit de oven ontbeten. Nom! β™₯ Twee pakjes kwamen binnen. Een van Enchantra, waarvan jullie de First Aid Nail Whitening Kit al hebben kunnen zien. Ook van de Boozyshop kwam best wat leuks binnen, waarvan jullie al 1 kerstset hebben kunnen zien. β™₯ Ik heb ook weer lekker fruitjes gekocht nu ze weer vaker in de winkel komen.

Samen met mn moeder maakte ik mon chou taart. Zo lekker en ik vind het eigenlijk lekkerder met verse aardbeien ipv kersen vlaaivulling erop. β™₯ Van eBay kwamen eindelijk mn cabochon’s met pendant holders binnen. Ik ben zelf lekker aan het knutselen gegaan met nagellak en zelf ook nagellakhangers gemaakt. β™₯ Samen met Pieter ging ik Leiden in omdat we 5 jaar samen waren. We gingen naar het Hortus Botanicus en daarna lekker lunchen in de stad. β™₯ In de trein terug naar huis had ik lekker een kopje China Green Tea van de Starbucks. β™₯ Bij de Etos hebben ze verschillende Essie lakken met 50% korting. Regelmatig de Etos inlopen om te kijken wat ze hebben. Oude collecties moeten plaats maken voor nieuwe πŸ˜‰ β™₯ Ik kreeg post. De nieuwe Marie Claire en twee OPI lakken van de Beautybay kwamen binnen. β™₯ Nieuwe plantjes in de tuin om het op te vrolijken, gaat het opnieuw sneeuwen.

Ik ben net als de rest van nederland de sneeuw behoorlijk zat. Wakker worden met de tuin helemaal wit. β™₯ Ik maakte Mississippi Mud Pie. Stap 1 was het smashen van oreo koekjes. In een plastic zakje, theedoek erover en met een vleeshamer kapot slaan. Het recept kan je hier vinden en was echt overheerlijk! Ik maakte de taart voor Pieters verjaardag (en die van zn moeder en van zn zusje). β™₯ Op de verjaardag knuffelde ik met Yoyo, de stekelmuis van zn zusje. β™₯ Hun twee labradors Hera en Remus lagen grappig. Remus lag op hun pap’s been en Hera lag op Remus. Alles is een kussentje! β™₯ Een Throwback Thursday met een van mijn favo familie foto’s; hier was ik 2 en is een 4 generaties foto. β™₯ Mijn pappa kwam terug uit Miami en had wat makeupjes voor me meegenomen. Hij vond Illamasqua nagellakken in de sale en nam Veridian, Obsess, Radium, Scarab, Purity en Rampage voor me mee. Ook heeft hij voor mij een parfum van Shakira meegenomen, die wilde ik graag.

Willen jullie over het Shakira parum een review zien? Het parfum is niet verkrijgbaar in Nederland.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    leuke foto’s πŸ˜€

  2. Reply

    Super leuk om te zien!

  3. Reply

    Leuke foto’s allemaal! Ik wil wel een review zien van de parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge