My Life In Pictures #5

Kerst is geweest en daar heb ik enorm van genoten. Ondertussen gaat mijn ‘instagramverslaving’ gewoon door. Ik heb een selectie gemaakt uit mijn instagram foto’s want anders zou het artikel wel heel lang worden. Als je meer van mijn leven wilt zien kan je me het beste volgen op instagram. Gewoon zoeken op ‘linvant’.

Pieter en ik houden van bordspelletjes spelen en op het moment is Blue Moon favoriet. Daarom heb ik met kerst ook uitbreidingspakjes gekregen. Van mijn moeder kreeg ik een superleuk tasje in de vorm van een uiltje met daarin kadootjes! Als ik ziek ben (lees veel pijn in mijn rug en daardoor niet naar buiten kan), dan mag ik een kadootje pakken om me op te vrolijken! Echt zo lief van mijn moeder! De vriend van mijn beste vriendin houdt er van om gek te doen met hun kat en toen heb ik een bokeh app uitgeprobeerd. Verder nog wat kerstkaartjes, kerstballen en kerstbomen.

Bij de van Haren kocht ik leuke glitterwedges voor Kerst. Ik voelde me er echt een prinsesje in. Iets wat ik met Kerst associer zijn zulke broodjes; stukjes stokbrood belegd met salami, zelfgemaakte huzarensalade en paprika en dergelijke. Mijn moeder maakte een superleuke foto van Pieter en mij. We hadden een onderonsje en moesten beide lachen en hadden beide niet door dat mamma een foto maakte. Verder zie je nog mijn kerstkadootje voor mijn opa en oma; ik heb zelf kerstballen beschilderd met het patroontje van mijn oma’s servies. Mijn moeders kerstboom met superfelle led-verlichting. Deze foto was savonds gemaakt en je kon er makkelijk een boek bij lezen! Je ziet ook nog de kerststal van mijn oma.

Bij mijn ouders hebben we het savonds gezellig gemaakt en keken met zn allen een leuke film (Intouchable). Ik kocht in Leiden W7 lakken die ik stiekem al heel lang wilde. Ook kocht ik nog een mooie highlighter van Collistar die nu met 50% korting was toen we Noordwijk in gingen en namen een kijken bij het strand. Iedere keer als ik bij mijn ouders ben word ik enorm verwend met lekkers; pasteitjes, croissantjes en dan ook nog kerstkoekjes.

Met oud en nieuw gingen we bij/met vrienden gourmetten en spelletjes spelen. Was een hele leuke avond! We speelde ticket to ride europe en ik kende het spel niet, maar ik heb op 1 stukje na alles kunnen leggen. Vond ik best knap van mezelf. Ik had weer eens zin in chinees, dus bestelde we een aantal bakken waar ik 4x van at. Ik kreeg een supervette draak-earcuff binnen. Zit niet heel confortabel, maar ziet er zo gaaf uit. Mijn nieuwe FNUG holo en de Nfu Oh lakken die ik swatchte!

Dat was weer een vrij drukke maand! Hebben jullie instagram? Zo ja, wat is je username? Dan volg ik je ook! Je kan mij vinden onder LinvanT.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke foto`s mijn username is miss073

 2. Reply

  Wat een leuke foto’s! Natuurlijk had ik er al een heleboel zien langskomen op IG. Toch leuk om nog te zien.

 3. Reply

  leuke foto’s allemaal πŸ˜€

 4. Reply

  Leuke foto’s allemaal! Wow, jij hebt veel nfu oh lakken!

 5. Reply

  Leuk om nog wat kerst plaatjes te zien!! πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge