My Life In Pictures #21 – Efteling, Girls Night & more

Ik merk echt dat ik steeds meer naar leuke dingen toeleef. Dat ik ze echt nodig heb om naar uit te leven. Het is herfst en ik zit in een dip. Het is grauw buiten en de nare dingen slaan echt steeds meer op me. Er zijn wat nare dingen in de familie gebeurd (gelukkig geen sterfgevallen) en ik ben steeds meer ziek. Ik mis het naar school gaan enorm en het knaagt enorm aan me dat ik het niet meer kan. Maar ehm.. de leuke dingen gaan mooi wel op de foto!

Het is inmiddels alweer bijna een maand geleden, maar ik ging samen met een van mijn beste vrienden tussen allemaal tweakers een weekendje weg. Gezellig net buiten eindhoven op het platte land tussen de weilanden in. Een hoop tweakers die ik nog kende zorgden voor 2 gezellige dagen. Hier maakt Robin zn bed op.

Later in September ben ik met samen met Pieter, mijn ouders en broertje (met aanhang) naar de Efteling geweest. Veel lopen, en niet superlekker weer, maar het was niet koud en het was vrij rustig in het park. Nergens meer dan 5 minuten moet wachten en daarna lekker naar de griek. Ja daar was ik echt aan toe!

Ook heb ik weer met vriendinnen lekker een girls night gehouden. Wijn, meidenfilms, chips, meligheid en daarna blijven slapen. Ja dat was weer heel gezellig. Na het ontbijt hebben we om het af te leren nog eens Tangled gekeken. Samen met Pitch Perfect onze favo films.

Ik haakte een Minion muts. Knuffelde met Sooki om me op te vrolijken, haakte nog wat meer (het moeten aardbeitjes voorstellen). Ik ontdekte waar mijn elastiekjes bleven. Die worden dus doodleuk gebruikt om kabels bij elkaar te houden. Ja zo blijf ik ze kopen. Ook kreeg ik van Pieters ouders nog een lief verlaat verjaardagskadootje; een hoesje voor mn nieuwe ereader mΓ©t lampje. Heel handig!

Ik vond dat het al te lang geleden was dat ik mijn schilderspulletjes gebruikte, en het was lekker weer dus ik ging buiten zitten schilderen. Het is niet af en ik heb geen idee wat het is, maar ik vond het wel weer heel leuk om te doen.

Ik werd verliefd op een paar uggs waar ik neit op kan lopen. Niet zo slim, maar wel lekker warm!

Pieters zus studeerde af. Dat was een klein beetje right in the feelings, omdat ik weet dat ik dat nooit zal doen, maar natuurlijk ben ik blij voor dr. Het is dr tweede diploma en ze is nu docent scheikunde. Het was heel gezellig, want na de uitreiking zijn we in rhijnauwen -ze studeerde in utrecht- bij een pannenkoekenhuis wezen eten. Ik had een heerlijke pannenkoek met appel, kaneel en stroop. Als toetje had ik zelf een megakom chocomel met slagroom en 3 mensen hadden een kinderijsje met daarin een leuk aapje!

Wat hebben jullie voor leuke dingen gedaan laatst?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  echt super leuke foto’s πŸ˜€ het is voor mij al jaren geleden dat ik in de efteling was XD

 2. Reply

  Leuk om te zien! Ik ging eerst jaarlijks naar de efteling, maar nu minder vaak, omdat het dan specialer is πŸ˜‰ Dat aapje is echt heel schattig!

 3. Reply

  Ik ben dol op de Efteling. Wat zijn die Uggs leuk! Ik zou ze ook zo kopen!

 4. Reply

  Leuke foto’s, die minion muts is echt leuk!

 5. Reply

  Leuke foto’s, ik heb dat ook dat ik nu steeds meer naar leuke dingen toeleef.

 6. Reply

  Super leuke foto’s om te zien! De muts is echt leuk!

 7. Reply

  Leuke foto’s! Nu ik dat zo zie wil ik echt weer eens naar de Efteling! En die Uggs zijn echt super leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge