My Life In Pictures #20

Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n overzicht maakte. Ook al studeer ik nu niet meer, ik ben nog wel vrij druk en heb een aantal leuke dingen gedaan, dus hoog tijd om die weer eens op een rijtje te zetten.

Ik heb op ebay een aantal dingen besteld die binnenkwamen. Waaronder dus nepwimpers en flocking powder β™₯ Ik had met mijn verjaardag een grote vaas met gladiolen staan. Zo mooi. β™₯ Ook in warm weer liggen de nijntjes zo tegen elkaar aan. β™₯ Ik kocht een lipstickhouder, maar het stond in eerste instantie niet zo mooi als ik hoopte. β™₯ Mn goodiebag van John. β™₯ Mijn verjaardag heb ik met vrienden lekker in de tuin gevierd en ‘s avonds ging de vuurkorf aan. β™₯ De hondjes van Pieter’ ouders zijn schatten van beesten, maar ze komen altijd schooien. *ik wil ook bbq* β™₯ Bij de action spotte ik lekkere en goedkope parfums van oa Halle Berry en Britney Spears. β™₯ Pieter haalde in de zomer zijn rijbewijs, dus gingen we proefrijden in een auto. Ik kan niet wachten!

Mijn eerste instagramfilmpjes met mijn konijntjes als slachtoffer/onderwerp.

Nog een pakketje! Deze keer met een wiel vol neon studs en een telefoonhoesje met bloemetjes. β™₯ Ik vroeg geld voor mijn verjaardag om dit ticket te kunnen kopen. Ik heb er zoveel zin in, en het is nog maar 4 weken! β™₯ Als ik sip ben pak ik mijn babyfoto’s erbij. Dit is een van mijn favo foto’s en ik maakte een aantal foto’s om naar mn moeder te whatsappen. β™₯ Ik sloofde me weer eens uit in de keuken en maakte schnitzels. Redelijk simpel, maar je bent er toch een hele tijd mee bezig. En het platslaan van het vlees is niet zo goed voor mijn polsen. β™₯ Knuffelen met Sooki β™₯ Ik eet niet zo vaak roomijs, maar als, dan maak ik er ‘softijs’ van met discodip! β™₯ Mozart kugeln zijn zoooo enorm lekker. Marsapijn met hazelnootcreme erin en chocola eromheen. Need Moar! β™₯ Een catricelak en het Be Loud glitterlakje waren de enige dingen die ik kocht bij het nagellakfestival β™₯ Ik ging samen met Linda van Enchantra op gellak cursus, dus ik ken de ins en outs! En ik ga het Red Carpet systeem voor jullie testen en ik kreeg naast een certificaat, basisset en lamp nog een hele hoop meer leuke nailartspulletjes, dus ik ga proberen om elke twee weken een gellaknailart voor jullie te maken! β™₯ Ik heb de nieuwe P2 zand lakken, waarvan er al 2 online staan. β™₯ Ik speelde weer eens in bed de Sims β™₯ En ik kreeg van mijn moeder allemaal leuke lakjes van Claires!β™₯

 

Verder heb ik geen foto’s, maar ben wel een weekend lekker weggeweest met vrienden en ik ben naar het ziekenhuis geweest en heb achter de schermen grotere stappen gezet voor linvant.nl. Er komen dus nog een hoop leuke reviews aan! Wat hebben jullie allemaal afgelopen week gedaan?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Gve foto’s! Leuk die Claire’s lakjes! Lief van je moeder πŸ˜€

 2. Reply

  Leuke foto’s! Wat is dat voor sims? Mijn sims ziet er heel anders uit.

  1. Reply

   Op de iPad kan je de Sims Freeplay spelen. Het is wel iets anders dan op de computer, je hebt er namelijk doelen waarmee je geld/LP’s kan verdienen.

 3. Reply

  Leuke foto’s!

 4. Reply

  Superleuke foto’s :3 β™‘

 5. Reply

  Leuke foto’s! Fijn hΓ¨ dat je zo kunt opvrolijken van baby foto’s kijken;-)

 6. Reply

  Leuke foto’s. Die filmpjes zijn echt cute, vooral de 2e als ‘ie zich aan het wassen is. Zo lief.

 7. Reply

  Wat een leuke foto’s! Lieve konijntjes heb je.

 8. Reply

  leuke foto’s en een hoop leuke lakjes

 9. Reply

  Wat een leuke foto’s, je konijntjes zijn echt zo schattig, leuke dat je er filmpjes van laat zien. Ik hoop dat alles goed was in het ziekenhuis. De lakjes die je van je moeder kreeg hebben mooie kleuren. Ben benieuwd naar je ervaringen met de gellac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge