My Life In Pictures #10

Ik plaatst niet zo heel vaak een My Life In Pictures, maar ik probeer het regelmatiger te doen. Ik wacht nu steeds tot ik ongeveer 4 van deze blokjes met 6 foto’s heb en plaats dan een nieuwe en dat is dus ongeveer 1x per maand. Ik stop er niet alle foto’s in, want ik plaats ook een hoop nagelfoto’s. Gezien een hoop van die nailarts toch wel online komen, laat ik er die gewoon uit, zodat hier alleen ziet wat ik gedaan heb.

Als eerste zie je twee foto’s van haarstijlen die me wel wat leken. Ik wilde mijn haar wat korter en door de foto van Thandi wilde ik mijn haar ook weer wat donkerder. Er is minstens 10 cm van mijn haar af en het voelt heerlijk. β™₯

Het weekend van de finale van het songfestival waren we bij Pieter’ ouders. In volgorde zie je Remus -hun witte labrador-, ons avondeten – groentetaart-, de muisjes van zijn zusje Pippin en Athena, onze lunch op zondag en ook op zondag konden we lekker buiten zitten in de zon. β™₯

Ik was weer bij mijn ouders en daar was het ook lekker weer. Met mijn moeder ben ik ook weer eens lekker gaan shoppen. Mijn nieuwe broek konden jullie gister al in een outfit zien. Ik heb nog meer zomerkleding gekocht. Ik paste een rokje wat ik supertof vond, maar uiteindelijk niet had meegenomen. Ik draag eigenlijk helemaal geen strakke rokjes, way out of my comfortzone. β™₯

Eenmaal terug ging ik bij Helen van BeautyIll langs, zij was terug van vakantie en het werd hoogtijd voor een swatchmiddag. Ik kreeg een mooi armbandje die ze meenam uit Turkije. I love! Ook kreeg ik twee Golden Rose lakken die jullie binnenkort te zien krijgen. β™₯

Ik hou van Supernatural en ben dol op meme’s. Ik zette er een aantal op instagram. β™₯

Sinds kort ben ik dol op kiwi’s en zag een voordeelverpakking staan.. bij de mango’s. En het mooiste was, als ik het scande gaf het aan dat het trostomaten waren. Ik vroeg naar de echte prijs en ik kreeg een 35% kortingssticker voor het ongemak. Omnom. β™₯ Ik deed weer eens een nieuwe piercing in mijn oor. Ditmaal een salamander. β™₯ Glennis Grace bij Farouk! β™₯

Ik nam een kijkje bij het NYX schap in de Douglas in Hoog Catherijne (in utrecht) want ik wilde wel een blush van NYX. Maar dit schap bevat alleen maar cream blushes en mosaik blushes. Heel stom en de medewerksters wisten niet waar ik het over had. β™₯ Nijntjes kregen een aantal takken van onze hazelaar en waren helemaal enthousiast. β™₯ Bij mamma keek ik een aflevering van It Gets Better die je hieronder kan bekijken. Deze aflevering gaat over reuma en zie je Anna Witzier en haar verhaal, maar ook een jong meisje die moeite heeft om naar school te gaan. Het was een en al herkenning en stiekem moest ik ook huilen. β™₯

Ik ging naar de Game of Thrones tentoonstelling, waarnaar we gingen lunchen. β™₯ en ook bestelde ik een paar nieuwe lakken, die binnenkort binnen komen. β™₯

Get Microsoft Silverlight

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke foto’s!

 2. Reply

  Ik ben erg benieuwd naar de swatches van de nieuwste a-england lakken

 3. Reply

  leuke foto’s allemaal πŸ˜€

 4. Reply

  Ik ben ook super dol op supernatural, de boy zijn heerlijk zo samen en de auto die ze rijden, dan bedoel ik natuurlijk de Chevy Impala, ohhhhh kwijl kwijl kwijl.

 5. Reply

  Leuke foto’s allemaal!

 6. Reply

  Leuke foto’s!

  β™₯

 7. Reply

  Leuke foto’s

 8. Reply

  Leuk om te zien πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge