My Life In Picture #11

De afgelopen paar weken zijn voorbij gevlogen. Ik heb weer veel foto’s gemaakt, dus deze wil ik jullie laten zien. β™₯ Ik plaatste een foto van mijn favoriete plaats die ik tot nu toe bezocht heb en nog maar een paar weekjes en dan ben ik er weer. De zonsondergang is daar imho het mooiste. β™₯ Ik kocht een nieuw tafelkleed met cupcakes. Die kon ik echt niet laten liggen. β™₯ Mijn moeder fotograveerde zwanen. Zo lief en mooi. Een kuikentje dat tegen zn mam aanligt. β™₯ Toetje! Omnomnom met amandelen β™₯ Ik had net geswatched en liep een dikke buts in mn lak. Gelukkig had ik de foto’s al gemaakt, maar het gebeurt me ook vaak genoeg voor ik foto’s heb gemaakt en dan kan het dus opnieuw.


Ik bestelde nagellak, waar jullie al een shoplog en een aantal swatches van hebben kunnen zien. β™₯ Ik kwam deze leuke foto van Mimi weer tegen. Echt een hele typische foto van dr. Pootjes naast elkaar, mooi balletje, een luisterend oortje en maar vooruit kijken. “doe jij nou hier” en dan gaat alleen dr neusje op en neer. Zo superschattig! β™₯

Onze nieuwe culinaire ontdekking. Hartige taart. Snel receptje: Doe bakpapier in een bakvorm, bekleed de randen met bladerdeed. Doe er spek, gekookte broccolli en hamblokjes in. Leg er reepjes bladerdeeg overheen. Klop 4 eieren in een bakje los en verdeel deze over de taart. 45 min in de oven op 200*C en smullen maar! β™₯ BBQ met vrienden van Pieter. Gezellige avond in de tuin met eten πŸ™‚

Ik mocht nieuwe oorbellen uitkiezen en koos voor zoetwaterparels van Pandora. β™₯ Mimi en Sooki die lief bij elkaar zitten met hun koppies β™₯ Met Helen en Ramona bij Inglot. Over het persevent hebben jullie al veel kunnen lezen. Na het event zijn Helen en ik nog even lekker een ijsje gaan eten. En ook zie je nu mijn twee Inglot paletten, waar ik enorm blij mee ben. Binnenkort zie je er looks mee.

Meer BBQ. Ditmaal bij mijn peetouders om de verjaardag van mn nichtje te vieren. Nuja, nichtje, ze is al 19. Lekker gezellig met de familie in de tuin. β™₯ Ik schrok me rot, ik ging met mn hand langs mn tas en in ene hoorde ik *knak*. Ik keek en mijn nagellak liet gewoon helemaal los. Ik dacht even dat mijn nagel omgeklapt was, maar alleen de gradient liet los. Trouwens op mijn andere nagels ook. Als een sticker kon ik het er zo aftrekken. β™₯ Mijn moeder maakte zomereten! Op instagram vroegen jullie al wat het was. Dit zijn abrikozenknedels. Ik heb al ooit eens over aardbeienknedels geschreven. Je kan zulke knedels maken met aardbeien, abrikozen, pruimen, bosbessen. Of het met meer fruit weet ik niet. β™₯ Bij het nagellakfestival bij Trekpleister kocht ik nog een paar lakken. β™₯ En ik maakte voor het eerst couscous. Op het pakje stond dat je het moest mengen met kaneel en citroensap, maar dat was stiekem niet zo lekker.

My Life In Pictures #9
My Life In Pictures #10

Vliegt de tijd bij jullie ook zo snel voorbij?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke foto’s!

 2. Reply

  Leuke foto’s πŸ™‚

 3. Reply

  Die foto van die zwaan is echt heel erg mooi!!

 4. Reply

  Leuke foto’s! β™₯

 5. Reply

  Gezellig dagboek weer!! πŸ™‚ Loslatende nagellak.. irritant. Heb ik ook last van!

 6. Reply

  Dat baby zwaantje is echt schattig! Leuke foto’s!

 7. Reply

  leuke foto’s en gelukkig was het geen omgeklapt, ik kan me voorstel dat je heel erg schrok op het moment

 8. Reply

  Leuke foto’s weer! Ik heb dat ook vaak dat nagellak opeens loslaat, grrr…

 9. Reply

  Super leuke foto’s! Die van de zwaan met het jonkie is echt heel schattig.

 10. Reply

  Bedankt voor het recept van de hartige taart, die ga ik zeker maken. Gelukkig was het je nagellak wat losliet en niet je nagel. De foto van je konijntjes samen vind ik zo leuk en dat zwaantje wat bij de moeder ligt is ook zo schattig. Het zijn leuke foto’s πŸ™‚

 11. Reply

  Leuke foto’s! En gelukkig is je nagel niet omgeklapt!

  β™₯

 12. Reply

  Aw weer hele leuke foto’s! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge