Moyou Festive Imageplates 30 & 31

Oh MoYou… Wat moet ik zeggen. In rap tempo brengen ze de mooiste imageplates uit. Elke maand wel een aantal aansluitend op feestdagen en dergelijke. Voor kerst hebben ze nu supermooie plates in de ‘Festive’ collectie. Ik heb een tijdje zitten twijfelen welke ik wilde, maar dat werden eigenlijk sowieso deze twee.


Voor het eerst heb ik een plate besteld met 18 designs. Dat was vooral omdat mijn nagels doen wat korter waren (voor mij dan dan normaal). Inmiddels zijn mijn nagels weer wat gegroeid en passen ze net aan nog wel. Ik vind het eigenlijk best grappig dat een deel allemaal pixels zijn. Schrik niet van het blauwe. Dat is folie en zit erop als je ze koopt. Die moet je er eerst nog afpeuteren, maar dat vind ik altijd leuk. Dat fijne gevoel van nieuw. Dat er nog geen vingerafdrukken op je plate zitten.

Oh en kijk de envelopjes waar ze inkwamen! Zo mooi!

18 designs dus zoals ik zei. Ik vind ze stuk voor stuk erg leuk. Van boompjes tot kerststerren en allemaal in fair isle design.

Deze vind ik supergoed bedacht. Je hebt als het ware twee stroken die doorlopen. Je zit wat minder vast aan wat je kiest. Bij de ene nagel de hertjes en de hartjes, bij de volgende de hartjes en de pakjes, dan weer de pakjes en de sneeuwpopjes. Ja erg gaaf! De rendieren met sneeuw in het midden vind ik ook cool! Vooral de 3 prints links onder elkaar vind ik tof! Ik denk dat ik die het meesteย  ga gebruiken.

Ik wilde er gelijk een nailart mee maken. Geinspireerd op mn sjaal maakte ik een gradient. Ik heb een sjaal die blauw wit is en dan met zwarte fair isle print.


Ik wilde een aantal verschillende delen van de imageplate gebruiken. Zoals je ziet heb ik alleen plate 30 gebruikt. Ik vind stempelen nogsteeds wel lastig. Ik vond het onwijs stom dat ik kale plekjes in mn stempels heb. Ligt denk ik meer aan mijn kunnen dan aan de plates, maar daarom vind ik het zo moeilijk om plates te reviewen. Als het mij niet lukt, is het dan mijn fout of die van de plate? Ligt het aan de lak? Aan het afstrijken? Aan de stempel? Ja geen idee. Ik denk een combinatie van alles. De ene keer lukt het perfect en de volgende keer voor geen meter.. met dezelfde plate!En ik moest mn geliefde matte topcoat er weer eens bijpakken. Al een hele tijd niet gedaan en nu vond ik het weer eens iets toevoegen.

Plates kosten 6,50 en ik heb ze besteld bij Pretty Polish. Dat ging erg vlot! Ik had ze de volgende dag al binnen en het systeem had door dat ik alleen imageplates had en dat die dus door de brievenbus passen en ik kreeg gelijk brievenbuspost aangeboden. Nou heb ik wel vaker bij de webshop gekocht en dat ging altijd wel vlot. Ik moet niet te lang rondkijken in de shop, want dan heb ik morgen weer imageplates op de mat :$

More about Lin

Comments

  1. Reply

    okay, wauwie,.. i like a lot ๐Ÿ˜€
    femketje recently posted…Essence Merry Berry โ€“ Polishes.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge