Miss Sporty Metal Flip Polish || 010

Al eerder kon je swatches zien van de Miss Sporty Metal Flip nagellakken 030 en 040. Vandaag is het de beurt aan 010. Ik heb het even in twee delen geknipt, want anders werden het wel heel veel foto’s in 1 artikel.

Deze Metal Flip duochrome shift van groen naar ja.. hoe omschrijf je die kleur. Oranje/bronze? Het is een kleur die ik nog nooit eerder echt bij nagellak heb gezien en in mijn ogen daarin uniek. Nadeeltje, dit zijn 4 dunne laagjes.


Toen ben ik gaan denken.. De vorige keer liet ik 030 ook zien over een donkere lak, wat nou als ik dat nu weer doe? Ik heb 010 over een zwarte lak aangebracht. Dit zijn slechts 2 laagjes 010 over 1 laagje zwart. Al iets beter te doen.

Ik wilde kijken of het duochrome effect er nog steeds zou zijn als ik er nailart mee zou maken. Alleen ben ik stom genoeg foto’s vergeten te maken vรณรณr ik de nailart aanbracht, maar ook met nailart zie je het duochrome effect erg goed.

Er is nog 1 andere Metal Flip nagellak die mij niet zo aansprak. Misschien heb je wel gemerkt dat 020 er niet tussen stond. De Miss Sporty Metal Flip nagellakken zijn bij de Etos verkrijgbaar voor โ‚ฌ2,50.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Deze lakjes zijn erg mooi ๐Ÿ™‚ maar ik denk niet dat ik ze veel zou dragen, vandaar dat ik ze niet gekocht heb. Ik vind de laatste nail-art ook echt leuk.

 2. Reply

  Apart kleurtje, weet niet of het helemaal mijn kleurtje is. Mooie header heb je!

 3. Reply

  Bijzonder lakje! Alleen de kleuren zijn niet echt mijn smaak.

 4. Reply

  leuk met die stickertjes er op ๐Ÿ˜€
  ik vind de kleur wel mooi!

 5. Reply

  Met de nail art erop is het heel leuk!

 6. Reply

  Ohhh deze moet ik meenemen als ik nog eens bij de Etos ben! Mooie swatches!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge