Miss Sporty Lipstick – 38 I Love & 39 Sweet Berry

Ik sta eigenlijk niet zo vaak voor het schap van Miss Sporty en ik weet niet waarom niet. Zeker net zo waardig als Catrice en NYC en ik hoorde veel goede dingen over hun lipsticks. Dat moest ik zelf proberen!

Ik heb een tijdje staan swatchen bij het schap en ik kwam uit op I Love en Sweet Berry. Ik was gelijk verbaasd over hoe zacht de lipsticks waren. Ze gleden over mijn huid heen. Ik besloot eerst twee te proberen en rekende deze af.


De huls is niet bijzonder, maar ook niet lelijk. Zeer functioneel. Een deel van de huls is doorzichtig zodat je gelijk kan zien welke kleur je te pakken hebt. Zeer handig gezien de rest van de huls zwart is. Onderop staat ook nog een sticker in de kleur van de lipstick met de naam.


De lipsticks zijn zacht als boter en glijden over je lippen. Ze zijn enorm gepigmenteerd en daar stond ik echt van te kijken. Echt fijn. Ook grappig, ik kocht laatst een meloen waxtart van Yankee Candle en deze lipsticks ruiken precies zo. Naar meloen en dat vind ik echt heel lekker. Dat was me in de winkel helemaal niet opgevallen. De lipsticks zijn niet longlasting, maar een hapje en een drankje overleven ze wel. Bij I Love zie je eventuele velletjes enorm zitten. Op de foto hieronder ook en dat vond ik stom gezien ik mijn lippen net voor het swatchen had gescrubt. Sweet Berry is mijn favoriet van de twee. Deze staat mij mooier en is echt meer mijn kleur.

Als ik me het goed kan herinneren kosten deze lipsticks €2,20 of misschien €2,50. Erg budget dus.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie kleuren! Sweet berry staat je erg mooi inderdaad, maar de ander kleur misstaat je ook zeker niet!

 2. Reply

  Hele mooie pigmentatie! Vooral die rode kleur staat je prachtig πŸ™‚

 3. Reply

  Super mooie kleurtjes.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Wat een mooie kleuren, ze staan je erg goed!

 5. Reply

  oeh die roze is gaaf πŸ˜€

 6. Reply

  Wauw wat een prachtige lipsticks, wat een pigment Whoo!

 7. Reply

  Mooie kleurtjes!

 8. Reply

  Die rode staat je goed!

 9. Reply

  Wauw, wat een mooie kleuren en goede kwaliteit! Zeker voor prijs; top!

 10. Reply

  Wat een prachtige lipsticks!

 11. Reply

  Toen ik de swatches zag was ik echt zo van : whoaaaa.. wat mooi!

 12. Reply

  wauw wat een geweldige pigmentatie zeg, had ik niet verwacht, de rode kleur staat je onwijs goed lady!

 13. Reply

  Wat een mooie kleuren. Je kunt ze beiden heel goed dragen, al vind ik de rode mooier

 14. Reply

  Sweet berry staat je echt prachtig! Ik vind die ook het mooist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge