Miss Sporty – Crush On You – 64 & 65

Ik liet een van deze twee beauties al op instagram zien, maar de nieuwe lakken van Miss Sporty zijn pretty! De liquid sand trend lijkt wel uit te sterven, maar gelukkig horen deze twee mooie roze zandlakken er nog bij!Ahhh.. De eerste. Nummero 64. De lak kwam me in het flesje niet zo bekend voor, maar eenmaal op mn nagels wel. Zo’n lak had ik al van Gosh. Maar dat maakt niet uit, want dan kon ik mooi een budget variant laten zien. 2,50 per lak is beter dan 6,99 toch? Deze lak is heeel licht roze met daarin glitters die op flakies lijken. Deze dekt met twee laagjes en droogt vrij vlot.

En dan de vergelijking. Ik weet zelf niet meer welke lak op welke nagels zit. Zegt dat genoeg?

Nummer 64. I looovve this one. Heel uniek en op zoveel manieren te dragen. Hierboven heb ik twee laagjes aangebracht. Nog steeds doorzichtig. Na drie laagjes… eigenlijk nogsteeds doorzichtig. Maar wel onwijs mooi. Mijn tips vallen niet heel erg op. Het sand effect is duidelijk voelbaar. Is het geen prinsessenlak?


Omdat er maar 7 ml in het flesje zit en het met drie laagjes best wel hard gaat en dan toch nog niet helemaal dekt besloot ik het over een andere lak te doen. Hier een roze lak van sinful colours. Eentje die al een tijdje in mn ‘te swatchen’ bakje zat. Pink Forever dekt met twee laagjes en is super shiny.
Pink Forever met een laagje van 64. I like it so much more now. Barbieroze met supermooie glitters. Ik zat te twijfelen om er nog een tweede laagje overheen te doen voor meer gouden glitters.

Hmm nu ik dit schrijf zit ik eigenlijk te twijfelen. Betaalde ik nou 1,99 of 2,50 per lak. Ik weet het niet meer. Ik vind het ze beiden waard en ze zijn allebei mooi.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie lakken!
  Beau recently posted…NYC Big Bold Angel lash mascaraMy Profile

 2. Reply

  Prachtig! vooral over het roze lakje
  Mandy recently posted…Swatches | W7 In The Buff Oogschaduw PaletteMy Profile

 3. Reply

  Vooral die licht roze is echt heel erg mooi, ik loop altijd voorbij de glitters, zonde als ik dit zo zie!
  Mirne recently posted…Gebakken havermout met pindakaasMy Profile

 4. Reply

  Heel mooi. OPI heeft trouwens ook een redelijke dupe van de eerste lak, Pussy Galore uit de James Bond collectie. 🙂

 5. Reply

  Wat zijn ze mooi allebei! 🙂
  Mariska recently posted…Christian Louboutin nail polishMy Profile

 6. Reply

  ze zijn echt gorgeous! ♡
  femketje recently posted…ELF Beach Beauty Day Palette.My Profile

 7. Reply

  Nummero 64 vind ik erg mooi, zo zacht van kleur….je maakt het zo wel heel verleidelijk voor mij om toch weer een sand lakje te kopen….
  Petra recently posted…Kruidvat, Fruity Botanicals, Anti Frizz masker…. uitgetest!My Profile

 8. Reply

  Beide pretty! En wat een goede dupe die eerste twee. Als ik nr 64 haal zou ik ‘m denk ik over een koraal roze lakje doen, al vind ik jouw combi ook super! En inderdaad, wat een prinsessenlakje, hij is echt mooi.
  NailTalk recently posted…Only You – 754 Mirror MirrorMy Profile

 9. Reply

  Wauw ik vind ze beide echt heel erg leuk
  Manon recently posted…Het wonderpotje van OriflameMy Profile

 10. Reply

  Ooh, 64 in combinatie met de roze nagellak is echt prachtig!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Rimmel Velvet Matte Velvet Touch & Midnight KissMy Profile

 11. Reply

  Heerlijk!!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Malena *26 & 24*My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge