Miss Sporty – Candy Shine 001, 002 & 003

Ergens vind ik het wel heel jammer dat we geen press releases te zien krijgen van Miss Sporty net als Catrice en Essence hebben. Miss Sporty heeft minder vaak een limited edition, maar ik vind ze net zo de moeite waard als die van Catrice. Zo hier drie leuke lakken uit de candy shine collectie.


001

Hier over Essie Style Cartel. De Miss Sporty lak is een topcoat met allerlei groene glitters. Ik vind het leukste toch wel de holografische glitters die erin zitten. Die vallen erg op in de zon en geven er net iets extra’s aan. Ik weet niet of ik de combi net zo’n donkere lak echt mooi vind, maar ik wilde de glitters laten zien en was bang dat je ze anders niet op de foto zou zien. Het is een licht groene kleur en ik dacht dat ze op een andere kleur een beetje weg zouden vallen.

002

Ook de roze glitters zijn licht van kleur, deze hebben dezelfde formule (dus grote, kleine, holo en bar-glitters) als de groene glitters (001) en lijken bijna wit in de zon.

003

Ik dacht dat nummer 3 een mix van zwarte, roze en gouden glitter zou zijn, maar de gouden stukjes zijn een soort folie snippers. Ik heb altijd een beetje het idee dat als ze glitters maken, ze spul overhouden en dat dat door een shredder gaat.. en dat ze dat vrolijk ook in en lak gooien. De folie gaat omhoog staan, is soms dubbelgevouwen omdat er lak tussen zit of gaat over glitters heen zitten waardoor het en beetje rechtop staat. Genoeg punten waaraan je aan de gouden folie kan blijven hangen. Niet zo fijn imo. Verder vind ik het wel een hele leuke lak.

Deze lakken zijn bij de etos te koop en staat of onderaan bij de lakken of bij het speciale display van deze candy shine collectie en kosten 1,99 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie glitters!
  Mandy recently posted…Catrice Pure Shimmer HighlighterMy Profile

 2. Reply

  Leuke nagels! ๐Ÿ™‚

 3. Reply

  Ik vind de glitters echt heel erg mooi!
  Manon recently posted…Swap samen met LonnekeMy Profile

 4. Reply

  Leuke lakjes zijn dit! Je hebt ook mooie kleurcombinaties gemaakt!
  Mandy recently posted…I Wishโ€ฆ TAG!My Profile

 5. Reply

  Wat een leuke lakjes!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…7 Days Born Pretty; 3. Rock&Roll nails – image plate BP-47My Profile

 6. Reply

  Wat een leuk effect zeg!
  Nicole recently posted…Favorite budget proof eyeshadowsMy Profile

 7. Reply

  Ah wat een leuke en vrolijke lakken! Die laatste is favoriet, erg mooi!
  Mirjam recently posted…Behandeling met TreatwellMy Profile

 8. Reply

  Wow de lichtgroene vind ik wel heel erg leuk om te zien….
  Petra recently posted…Nails…Keep practicing..My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge