Mijn Kerstcadeau’s

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Zoals jullie gezien hebben heb ik een beetje kerstvakantie genomen. Kerst is altijd vrij druk en ik kijk er altijd naar uit en op een bepaalde manier lukte het me niet om te blijven bloggen. Ik ga mijn best doen alles weer op te pakken, maar ik ben nogsteeds aan het bijkomen.

Ik wilde het jaar toch even egoistisch beginnen en mijn kerstcadeau’s laten zien. Ik heb mooie dingen gekregen en ben er heel blij mee. Kan je ook een beetje zien wat er de komende tijd online komt.

 


Ik wil mijn tofste cadeau’s als eerste laten zien. Ik kreeg een vaas en een bord van mijn moeder. Ze hebben beide afbeeldingen van Mucha erop. Ik hou van zijn tekeningen. Ik heb altijd manieren gezocht om meer tekeningen in huis te halen zonder de muren vol te hangen. Ik had zulke vazen en borden niet in Praag gezien, dus ik vind het superleuk dat mijn moeder ze wel heeft kunnen vinden. Ik vind het ook erg leuk dat de kleuren goed bijΒ  mijn koperen dingen passen.


Ik ben echt verliefd op deze pashmina. Hij heeft alle kleuren van de regenboog en een supermooie print. Op de pashima staan veren en de print is negatief qua kleuren op de andere kant. De kleuren zijn zo mooi intens en de pashima is zo lekker zacht. Deze kocht ik samen met mn moeder in Keulen.

Mijn beauty spulletjes die ik kreeg. Ik zocht een Kiko palette uit. Ik was blij dat de Daring Game collectie er nog lag. Er was vrij weinig in de sale, maar ik heb net online gekeken en nu is het wel in de sale. Als je het palette wilt moet je snel zijn.

Van mijn broertje kreeg ik deze prachtige lak van OPI. So pretty! Ook kreeg ik een parfum die nog op mijn wishlist stond. Ik vond het in het begin niet zo’n bijzonder geurtje, maar ik rook er steeds vaker aan, en wilde deze toch wel graag hebben.

Ook kreeg ik nog een fijn verwenpakket van Rituals en een DVD die ik nog heel graag wilde. Ik was bij het concert en nu kan ik nog eens lekker nagenieten.

Wat heb jij met kerst gekregen? Heb jij een fijne jaarwisseling gehad?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke cadeaus! Ik heb dat palette van Kiko ook, ik vind hem echt heel mooi!
  xx

 2. Reply

  Super leuke cadeaus zeg! Dat Kiko palette is prachtig!
  Nicole recently posted…E.L.F. Nail Polish GarnetMy Profile

 3. Reply

  Oh die vaas is echt heel erg gaaf! leuke cadeaus heb je gekregen.
  Mnaon recently posted…Mineral Care Mud & Mineral HaarverzorginsproductenMy Profile

 4. Reply

  Hele fijne kado’s! Jij bent niet vergeten door de kerstman πŸ™‚
  NailTalk recently posted…Gastblog DoorMariskaMy Profile

 5. Reply

  Leuke cadeautjes zeg!

 6. Reply

  Leuke cadeautjes!
  Met kerst doe ik helaas niet aan cadeaus, alleen met sinterklaas.
  Jessica recently posted…Secret Elf Suprise 2014 – Mijn Elfje was KaylaniMy Profile

 7. Reply

  Leuke cadeautjes en spulletjes! De palette vind ik echt ontzettend mooi πŸ™‚
  Stella recently posted…New Hobby; Loom KnittingMy Profile

 8. Reply

  super leuk cadeautjes
  Dhini recently posted…Weekly snapshot December 2014 #5 & Januari 2015 #1My Profile

 9. Reply

  gotta love mucha πŸ˜€
  femketje recently posted…FOTD 5/1; Blue Monday.My Profile

 10. Reply

  Ik wens je een heel, fijn en gezond 2015 en hoop dat het een heerlijk jaar zal worden.Wat ben je lekker verwend. Mooi dat je moeder wel spullen kon vinden met Mucha erop, ik vind dat erg mooi. Ook je beauty producten zijn leuk en je sjaal is echt geweldig.

  Met kerst ben ik behoorlijk verwend, het luchtje La Vie est Belle van Lancome was mijn kerstcadeautje aan mezelf :-). Ook kreeg ik kleurboeken, kleurpotloden van Stabilo, Dove spullen, leuke pantoffels, het luchtje ‘Woman’ van Christina Aguilera πŸ™‚

 11. Reply

  Prachtige pashmina en palette!
  Roxanne recently posted…Koken en bakken met Rox: bladerdeegpakketjesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge