Mijn Favo Zomernummers 2015

Ik hou van muziek luisteren. Nu is het zomer en heb ik graag vrolijke liedjes op staan.  Ik heb een playlist vol muziek, maar deze staan de laatste tijd op repeat. Of loop ik naar mn pc om deze speciaal aan te zetten.

Hilary Duff

Ja ja, Hilary is terug. Ik weet nog niet zo goed wat ik van dr nieuwe album vind. Ik vond Chasing The Sun erg leuk, All about you nog leuker en Sparks krijg ik niet uit mijn hoofd. Lies vind ik leuk en volgens mij was het My Kind, maar dat weet ik niet zeker. Het nummer tattoo heeft ze samen met Ed Sheeran geschreven en hij zingt niet mee, maar de akoestische versie vind  ik top!


Jennifer Lopez – Back It Up

Ik hou van J Lo. Ik heb haar nummers  I’m Into You en Adrenalina grijs gedraaid en deze is volgens mij de volgende. Pitbull had zoals altijd lekker weg mogen blijven en Prince Royce. mjah,.. eyecandy?

Sweet California – Trouble

Ik weet niet of het 3 spaanse zusjes zijn of vriendinnen, maar ze hebben in ieder geval leuke girly liedjes en deze vind ik wel erg leuk. Comprende Its Over is ook lekker vrolijk.

Ado Kojo – Du Liebst Mich Nicht

Ik weet niet waar ik deze heb gehoord, maar eens een duits nummer. Ik luister graag naar duitse artiesten. Xavier Naidoo, Sarah Connor, Sohne Mannheims en dergelijke. Dit is zo’n liedje waarvan ik de clip niets vind, maar het liedje wel erg leuk

https://youtu.be/lTLOMbV0snc

ListenBee – Save Me

Mijn zomer nummer van dit jaar. Ik hoop dat deze nummer 1 haalt, maar voorlopig al op nummer 13. Ik vond de clip best heftig, maar het nummer blijft in mn hoofd hangen.

En mijn guilty pleasure
Arsenie – Bella Bella

Ik was superfan van O Zone en ik vond hem de leukste. Na hun split bleef ik hem volgen en ik hou gewoon van eurodance. Hij heeft meegedaan aan het songfestival en het is nu alweer even geleden dat hij een album heeft uitgebracht. Met deze nieuwe single hoop ik dat die weer gaat komen.

 

Waar luister jij graag naar?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Er zitten zeker leuke zomernummers bij! De liedjes van Hilary Duff zijn lekker vrolijk.
    Jessica recently posted…Gezocht – Vakantietips voor TsjechiëMy Profile

  2. Reply

    Die van Hilary Duff zijn leuk!
    Amy-Denise recently posted…Recept: bosbessen cakeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge