Maybelline – Super Stay 7 Days – Aquadaze

Toen ik in December in Dusseldorf was, kocht ik deze Aquadaze. Een duochrome lak van Maybelline. De meeste lakken die ik van Maybelline kende waren creamy lakken (dit was nog voor de broccades uitkwamen). Duochromes van Maybelline? Dat leek me wel wat. Al koos ik er maar 1 uit. Er waren geloof ik 4 lakken van.

Deze foto van het flesje geeft de lak eigenlijk wel het beste weer. De blauw/groene lak zie je het meeste met langs de randen paars en hier en daar een klein beetje roze.

Er staat wel Gel Nail Color op het flesje, maar wat ze daarmee bedoelen weet ik niet. De lak is niet superglossy. Ik kan niet echt iets ontdekken aan de lak die ‘gel’ zou moeten zijn.


De basis is een beetje donkergroen/blauw met daarin zeeblauwe shimmers. De shift naar paars zie je redelijk en is bijna altijd aanwezig.


Echt een shift naar roze zie je niet zo vaak, maar op mijn wijsvinger is het wel een beetje te zien.

De lak zelf vind ik wel fijn. De lak heeft een breed kwastje, zoals ik al wel eerder van de Forever Strong lakken gewend was. Met het brede kwastje kan je de lak met twee vegen aanbrengen. Eerst kan je makkelijk je nagelriemen volgen. De lak dekt met twee laagjes.

Ik vind het een mooie lak. Zulke tealkleurige lakken vind ik echt prachtig. Leuke bonus dat deze shift naar paars. Volgens mij betaalde ik €4,39 voor deze lak. Ik heb eigenlijk geen idee of deze in Nederland wordt verkocht, ik sta bijna nooit voor het Maybelline schap.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  wat een mooi apart lakje

 2. Reply

  Prachtige kleur!

 3. Reply

  Wat een mooie bijzondere kleur!

 4. Reply

  Wat een prachtige kleur! Ik heb deze nog nooit in de winkels gezien, maar dat zegt niet heel veel πŸ˜‰

 5. Reply

  OMG deze moet ik hebben! Zo mooi!!!

 6. Reply

  Prachtig lakje!

 7. Reply

  Wat een mooie kleur!

 8. Reply

  Wauw, wat een gave kleur! Ik heb meerdere lakken van Maybelline en ben er erg tevreden over, fijne kwastjes ook!

 9. Reply

  Wauw prachtige kleur!!

 10. Reply

  Prachtige kleur!

 11. Reply

  wat een aparte maar geweldige kleur!

 12. Reply

  Je hebt hier een ontdekking gedaan, Sherlock Lin!

 13. Reply

  Mooie aparte kleur. En het klinkt als een fijn lakje.
  Love,

 14. Reply

  Wat een mooie kleur! Je bent een kei in het vinden van mooie kleuren, leuk vind ik dat πŸ™‚

 15. Reply

  Wauw wat een mooi lakje zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge